Digidexo.com

Utvinning fra navlebrokk kirurgi

Navlebrokk kirurgi er utformet for å reparere en navlebrokk som dannes på magen eller magen. Operasjonen gjøres under narkose, og pasienter vanligvis forbli på sykehuset i flere timer til flere dager etterpå. Pasienter gjenopprette hjemme; det kan ta flere uker å fullt igjen fra navlebrokk kirurgi, avhengig av din generelle helse og tilstand.

Etter operasjonen

Når en persons magemusklene utvikle et svakt punkt eller en mulig defekt, kan en navlebrokk forekomme. Innholdet i brokk er inne i brokk sac, som stikker gjennom navlen, eller navlen. Navlen er et felles sted for en brokk fordi det er en av de svakeste delene av magen. Symptomer kan inkludere moderat til ekstremt ubehag og en merkbar bule, som vil fortsette å forstørre når du står eller hoste, og vanligvis har en tendens til å forsvinne når du legger deg.

Når du er diagnostisert med en navlebrokk, trenger du kirurgi for å fikse svakhet eller lukke åpning som tillot utstikket å skje. Selve inngrepet tar vanligvis omtrent to timer og innebærer en liten kirurgisk snitt under anestesi.

Umiddelbart etter operasjonen, du går til et hvilerom hvor medisinsk personell kan overvåke deg for komplikasjoner, inkludert infeksjon, blodtap, eller en allergisk reaksjon på anestesi. Forutsatt at det ikke er noen komplikasjoner, du vanligvis kan gå hjem i løpet av noen få timer. Du kan ikke kjøre selv hjem, så noen må ta deg.

Du bør være på sengeleie for en dag eller to etter operasjonen, gjør minimal aktivitet. Du kan gjøre grunnleggende aktiviteter, som for eksempel å gå på do, kle på deg og spise, men du bør unngå å flytte unødvendig inntil såret ditt har begynt å hæl. Du kan oppleve noen smerte i løpet av denne tiden, spesielt ved innsnitt området, og du kan ta reseptbelagte smertestillende eller NSAIDs (ikke-steroide over-the-counter anti-inflammatoriske medisiner) som legen foreskriver eller anbefaler, inntil smerten avtar.

Omsorg for snittet

Vanligvis vil snittet bli lukket med suturer. Dette betyr at du må være forsiktig for ikke å gjøre noe som kunne åpne sting. Du må begrense bevegelsen som kan forårsake sting for å åpne, og du trenger for å unngå å få innsnitt området våt. Du vil vanligvis bruke en bandasje eller dressing over snittet, for å beskytte den. Du må kanskje endre dette bandasje selv med jevne mellomrom. Typisk kan bandasjen fjernes i løpet av tre dager etter kirurgi. De fleste pasienter er i stand til å fjerne bandasjen hjemme, men legen din kan være lurt å fjerne det i løpet av en oppfølging eksamen for å sørge for at snittet er healing riktig.

Recovery

Den fulle utvinning perioden er egentlig avhengig av din kropp, din generelle helsetilstand, og omfanget av skaden fra navlebrokk. Generelt, kan du forvente å være i stand til å utføre daglige aktiviteter så tidlig som to uker etter å ha blitt sendt hjem etter operasjonen. Personer med en veldig aktiv livsstil, for eksempel idrettsutøvere eller personer med stressende jobber, bør forvente å ta det med ro i opp til fire eller fem uker for å tillate fullstendig gjenoppretting før du utfører anstrengende aktiviteter. Rushing til full aktivitet for tidlig kan være svært farlig og kan forårsake rive snittet før det har grodd ordentlig, eller selv forårsaker brokk å gjenta seg selv. Det er avgjørende for deg å høre på din egen kropp og ikke skyve konvolutten når det kommer til anstrengende aktivitet når du gjenoppretter.