Digidexo.com

Hvordan å miste vann vekt forårsaket av prevensjon

Hvordan å miste vann vekt forårsaket av prevensjon


En av de store bivirkninger fra mange av de hormonelle fødselskontroller er vektøkning. De fleste eksperter er enige om at flertallet av at vektøkning er fra vann. Den østrogen i prevensjon er ansvarlig for det overskytende vannet gevinst. Men det er noen ting du kan gjøre for å miste vann vekt.

Hvordan å miste vann vekt forårsaket av prevensjon

•  Kutt ned på saltinntaket. Salt kan forårsake vann gevinst og det kan være best å kutte all bearbeidet mat, bearbeidet supper, salte snacks og bearbeidet kjøtt fra kosten for å redusere noe vann vekt du kan ha. Selv diett brus (hvis du drikker i overkant) kan føre til for mye salt i kosten.

Snakk med din omsorg leverandøren. En annen type hormon prevensjon har kanskje ikke de samme bivirkningene for deg. Du trenger kanskje en hormonell prevensjon med mindre østrogen. I tillegg kan din vektøkning skyldes andre enn ditt valg av prevensjon faktorer.

•  Tren regelmessig. Dette kan bidra til å skylle ut overflødig vann av vev ved å forbedre blodsirkulasjonen i hele kroppen din.

Drikk mer vann. Hvis du er dehydrert eller i konstant fare for dehydrering, vil kroppen din faktisk henge på overflødig vann for å holde kroppen i gang. Øke vanninntaket, kutte ned koffein og alkohol inntak og se om dette hjelper deg å miste noe vann vekt.

Vær tålmodig. Som kroppen din blir vant til de ekstra hormoner i prevensjon, kan kroppen din naturlig skylle bort overflødig vekt over et par måneder.