Digidexo.com

Hvordan å miste to pounds i 1 dag

Hvordan å miste to pounds i 1 dag


Å miste litt vekt i et knipetak kan gjøre en stor forskjell når du prøver å presse inn det sexy kjole eller perfekte par jeans. Men hvis du har utsatte og har bare en dag, ikke bekymre deg, kan du likevel ta av et par pounds. Her ser du hvordan.

Hvordan å miste to pounds i 1 dag

Tell kalorier for dagen. Begrense deg til ikke mer enn 1200 kalorier. Dette høres kanskje liten, men med litt kreativ planlegging kan du spise mer mat enn du tror. Fokus på grønnsaker og sette til side kjøtt. Frukt er greit i moderate mengder, men de har mye sukker, så pass på å sjekke kaloriverdi før du spiser den. Sørg også for å spise minst fem ganger den dagen. Det vil gi deg fem små måltider av nesten 250 kalorier. Dette vil øke stoffskiftet.

Gjør en time cardio trening. Løping, sykling, svømming, noe som vil øke hjertefrekvensen for en lengre periode. Pass på så du ikke over-trening, som du ikke skal spise nok kalorier til å støtte mer trening den dagen.

Drikk mye vann. En av nøklene om hvordan å miste vekt raskt er å holde godt hydrert. Drikk minst 64 oz. vann i løpet av dagen. Det høres ut som mye, men hvis du drikker 8 oz. på timen i 8 timer, vil du nå målet ditt. Ikke bare vil dette undertrykke appetitten fordi magen blir full, men det vil også skylle overflødig natrium ut av kroppen din.

Hit dampbad. Sørg for å sitte i damprommet for ikke mer enn 20 minutter. Dette vil hjelpe deg å miste litt vann vekt raskt og utvise urenheter gjennom kroppens porer.

Hint

  • Vei deg om morgenen før du begynner. På grunn av månen og tidevannet, er vi faktisk litt tyngre i kveld enn i morgen. Selv om det er bare noen få gram, det gjør en forskjell når du prøver å beregne dine to kilos vekttap.
  • Alltid legen din før du starter et vekttap eller treningsprogram.