Digidexo.com

Hvordan Design en Mini-Meal Diet

Hvordan Design en Mini-Meal Diet


Du har kanskje hørt at å spise fem på seks mini-måltider hver dag - i stedet for tre store måltider - kan hjelpe deg å miste vekt. Det er ingen spesiell vitenskapelig bevis for at dette er sant, men for noen mennesker, spise mindre hyppigere måltider hindrer dem fra å bli for sulten, noe som kan føre til overspising. Du kan følge en bestemt mini-måltid diett plan, eller du kan designe en selv.

Hvordan Design en Mini-Meal Diet

•  Lag en liste over mini-måltider som du ville nyte og som er hensiktsmessig å spise plan legen anbefaler. Hvis mini-måltider bør bestå av en del av proteinet, og et parti av en sunn karbohydrat, pluss en liten mengde av fett, kan et godt alternativ omfatte en kalkun sandwich på helkornbrød. Hvis din mini-måltider er low-carb, kan et godt alternativ inkludere et par deviled egg og en kopp blandet greener.

•  Forstå porsjonsstørrelser. Den viktigste delen av mini-måltider er å vite passende porsjonsstørrelser. I motsetning til regelmessige måltider, som fyller en hel plate, må mini-måltider være mye mindre. Hvis du er usikker på "hvordan mini er mini," din lege eller ernæringsfysiolog kan gi deg råd.

Forbered matvarer forut for sin tid. Siden du skal spise så ofte, er det viktig å ha sunne, lett-til-grab måltider som er utarbeidet på forhånd. Forbered en stor kylling salat eller gjøre en stor bunke med suppe - kanskje til og med dele det intro passende porsjonsstørrelser - så et måltid er alltid på hånden.

Stick med ubehandlet mat. Dette betyr matvarer som har gjennomgått minimal prosessering og har ikke blitt drastisk endret eller endres av mennesker. En vanlig kylling bryst er relativt ubehandlet, men en kylling nugget er det ikke.

Etablere dine måltider. For en mini-måltid diett plan, må du spise et lite måltid hver to til tre timer. Anslå når disse måltidene vil være slik at du er sikker på at de vil passe inn i timeplanen din. Når du har bestemt deg for de gangene du ønsker å spise din mini-måltider, begynner å spise på den planen.

Plan for å spise ute. En mini-måltid plan kan være vanskelig å følge hvis du spise ute. Vær forberedt på å spise bare en del av et måltid i restauranten. Ta resten med deg hjem for en annen mini-måltid senere på dagen eller neste dag.

Carry matvarer med deg. Selve innholdet av mini-måltider betyr at du vil føle deg sulten hver tredje time eller så. Hvis du er ute og løper ærend eller shopping, hjelper det å bære mat med deg. Mange mennesker som spiser mini-måltider bære kjølere av matvarer som raskt kan bli en mini-måltid, for eksempel nøtter, baby gulrøtter, frukt og hardkokte egg.