Digidexo.com

Hvordan å miste 25 pounds i to måneder

Hvordan å miste 25 pounds i to måneder


Alle rundt deg folk søker etter den perfekte diett for å anspore på vekttap. Sjansen er at du er en også. Med alle de tilgjengelige alternativene, er det vanskelig å bestemme hvilken diett for å starte. Hvis målet ditt er å miste 25 pounds i en måned, vil du gjøre best med utprøvde og kosthold triks for å miste vekt raskt.

Hvordan å miste 25 pounds i to måneder

telle kalorier for å holde dem mellom 1200 og 1500 kalorier om dagen. Fokus på å fylle typer matvarer. Matvarer med mer fiber som frukt og grønnsaker bo hos deg lenger. For eksempel fyller et eple du opp lenger enn eplejuice. Planlegg måltidene dine med riktig porsjonsstørrelser.

Slutte å spise sukker i søtsaker og brus. Sukker legger mange unødvendige kalorier som du ikke trenger. Vokt dere for for mange kunstige søtningsmidler også. Noen helse eksperter mistenker at kunstige søtstoffer kan lure kroppen til å spise mer. Se etter lav kalori alternativer for høyt kalori mat.

Drikk minst åtte glass vann daglig; det virkelig hjelper. Noen ganger tørst feilaktig føles som sult. Drikkevann styrer tørsten og bidrar til å ta kanten av sult. I tillegg, spyler vann ut toksiner raskt.

Kjøp en skritteller, og ha den hele tiden for å spore hvor mange skritt du tar. En gjennomsnittlig mål er 10.000 skritt per dag. Hva en skritteller hjelper deg å forstå er at trening er mer enn å gjøre cardio. Individuelle endringer, som å parkere bilen lenger fra kjøpesenteret, gjør forskjellen.

Flytt det å miste det raskt. Fysisk aktivitet er nødvendig for denne typen vekttap, og det gjør at du føler deg bedre. Velg noe gøy som fotturer, sykling eller svømming som du kan gjøre i seks dager i uken. Legg vekttrening hvis mulig, siden muskler forbrenner fett raskere og øker metabolismen.

Avgjør om du er en stress eater. Mange mennesker er. Hvis ja, legg daglig stress management eller avslapping i dagen. Både avspenningsøvelser og visualisering underverker for å holde stress i sjakk.

Hint

  • Ta en dag av hver uke for å holde fra følelsen fratatt. Ikke gå gale på denne dagen, men la deg svare på det suget som bare ikke vil gå bort. Alternativt kan du bruke en dag for å feire en bursdag eller andre spesielle anledninger.
  • Kalori og mosjon sporing nettsteder kan hjelpe deg med å overvåke kaloriinntaket og utgang.
  • Ikke gå under 1200 kalorier om dagen med mindre du er under tilsyn av lege.
  • Personer med mer vekt å tape en tendens til å miste det raskere enn de med mindre vekt å tape.