Digidexo.com

Hvordan bli kvitt Hookworms i Humans

Hookworms er små parasitter som fester seg til tarmveggen av sine ofre. Hakeorm renne mat og blod fra verten sin, og kan føre til anemi og andre komplikasjoner. Symptomer inkluderer magesmerter, oppkast, feber, tap av appetitt, diaré og blod i avføringen. Hvis du opplever disse symptomene, bør du gå til en lege så snart som mulig. Legen vil kunne foreskrive medisiner for å bekjempe og utrydde hakeorm, og jo raskere du blir behandlet, jo mindre alvorlig ditt tilfelle være.

Hvordan bli kvitt Hookworms i Humans

•  Ta jerntilskudd. Disse vil holde hakeorm fra å gjøre deg blodfattig, eller kan bidra til å lindre anemi som allerede har blitt forårsaket av hakeorm.

•  Øk mengden av protein i kosten. Dette vil redusere sjansen for anemi og bidra til å forbedre eventuelle anemiske tilstander eller symptomer som de hakeorm forårsaker.

Spør legen din for en resept av albendazole, mebendazole eller pyrantel pamoate. Disse er FDA-godkjente parasitt behandling medisiner som ofte foreskrevet for hookworm infeksjoner. Følg instruksjonene på pakken om hvor ofte og hvor mye av medisinen å ta.

Hint

  • Se en lege hvis du har symptomer på hakeorm slik at de kan teste for å finne ut om du er infisert. Du trenger en resept for å kjøpe FDA-godkjente medisiner.