Digidexo.com

Hvordan får Lemonade Detox Diet fungerer?

Hvordan får Lemonade Detox Diet fungerer?

Hva er det?

Før vi ser på hvordan The Lemonade Detox Diet fungerer, la oss se på hva det er. Lemonade Detox Diet, også kjent som The Master Cleanse, ble utviklet mer enn 50 år siden av Stanley Burroughs. Det ble utviklet som en måte å forbedre den generelle helsen ved detoxing tykktarmen, men det har blitt populært de siste årene som et vekttap metoden.

The lemonade består av 1 ss. av klasse B lønnesirup, 1 ss. ferskpresset sitronsaft, og halvparten en klype kajennepepper blandes med vann for å smake. For de som føler cayenne pepper er også krydret, er det tillatt å ta cayennepepper kapsler i stedet.

Hvorfor trenger jeg å Detox?

Gjennom mange år med å spise usunn mat og absorbere miljøgifter, blir våre kolon overlesset med giftige slimete. Denne slimete klamrer seg til tarmveggen og effektivt "griper" vårt avfall når den passerer gjennom. Over tid samler dette avfallet på vår kolon veggen, noe som gjør åpningen mindre og mindre. Dette avfallet ikke bare skader kroppen vår ved husing giftstoffer, men også gjør det vanskelig for avfall til å passere gjennom, bidrar til fordøyelsesproblemer.

Disse giftstoffene kan føre til dårlig ånde, tretthet, overvekt, sår hals, allergier, hyppige forkjølelser, kviser, irritabel tarm syndrom, lunger, irritabilitet, angst, utslett, elveblest og søvnløshet. Lemonade Detox Diet fungerer mot kvitte oss av disse plager ved å tømme kroppen av disse giftstoffene og tillater oss å starte friskt.

Hvordan virker det?

Så, hvordan The Lemonade Detox Diet jobbe? Vel, er det anbefalt å tømme tarmer dagen før ved å ta en Senna avføringsmiddel. Deretter hver dag i rens, starter du dagen med enten en lakserende te, eller en salt-vann flush laget med en qt. varmt vann blandet med salt. Dette sikrer at selv om du ikke er forbruker fast føde, har du fortsatt passere avfall.

Gjennom hele dagen, er det anbefalt å drikke seks til ni glass lemonade, eller når du føler deg sulten. Det er også tillatt å drikke urte-te i løpet av dagen, i tillegg til den avførende te eller saltvann både morgen og kveld. Ingen fast føde er å bli tatt på rask.

Den ideelle lengden er en 10 til 14-dagers faste. Dette vil sikre at optimal tid har fått til å skylle ut giftstoffer. De fleste rapporterer følelsen uthvilt og forynget etter rask, har kaste overflødig pounds, og er klar til å begynne et sunnere å spise regime. Lemonade Detox Diet arbeider for å rense kroppen din og hjelpe deg til å begynne på nytt.