Digidexo.com

Hvor kommer Milk Thistle kommer fra?

Milk Thistle er en urte medisiner som brukes til å avgifte kroppen. Det har blitt dyrket og brukt i Europa i generasjoner. Anlegget er et medlem av solsikke familie og produserer spiselige frø. Frøene blir behandlet i ulike produkter som en forbruker bruker for leveren og galleblæren reparasjon og velvære vedlikehold. Det er også brukt til å bekjempe betennelser, hepatitt, forstoppelse og andre helsemessige problemer. Det er lett tilgjengelig for kjøp.

Historie

Melk tistel ble kåret til "silybum" av Dioscordes, en gresk lege som serveres med den gamle romerske hæren. Urten ble brukt til å behandle nyreproblemer og hepatitt under antikken.

Source

Melk tistel kommer fra en plante som vokser opp til 6 meter høye. Frøene ble brakt til USA for en medisinsk drink og er nå et vanlig ugress sett i California.

Milk Thistle Flower

Melken tistel blomsten er minst 2 inches bred og er rød fiolett eller rød og globular i form. Anlegget er gjenkjennelig med de stikkende blader som har hvite veining på dem.

Innhøsting

Blomsten går til frø etter den modnes. Blomst hoder er tørket og frøene er hentet fra dem gjennom et treskeprosessen.

Milk Thistle frø

De sorte blanke frø har dusker av fjærfibre på dem, som er fjernet. Frøene kan spises, og er malt til pulver for kapsler eller infusjoner.

Leverandører

Naturmedisinere, naturlig mat og alternativ medisin butikker og nettsteder er leverandører av melk tistel. Organiske dyrkere leverer også bulk melk tistel produkter til kundene.