Digidexo.com

Resveratrol Informasjon

Resveratrol er et naturlig stoff som finnes i visse planter som brukes av anlegget til naturlig å forsvare seg mot sykdom. Planter som druer og bær produsere resveratrol å forsvare seg mot stress, skader, infeksjoner, sopp og ultrafiolett bestråling. Som vist i studier utført på mus, har resveratrol mange potensielle helseprogrammer for mennesker.

Resveratrol og kreft

Ifølge funnene som presenteres av National Cancer Institute, har resveratrol vist å redusere forekomsten av svulster hos dyr. Det fungerer ved å redusere betennelse og stoppe produksjonen av proteinet som fører til kreft-cellevekst.
Rødvin studier har undersøkt effekten av resveratrol på leukemi, hud, bryst og prostata kreft. Selv om ytterligere testing er nødvendig, hva som i utgangspunktet har blitt funnet er at resveratrol er et forebyggende middel i tre stadier av kreft, inkludert initiering, markedsføring og progresjon.
Forskning publisert i International Journal of Cancer viser at en manns risiko for prostata kreft er halvert ved å drikke ett glass rødvin per dag.

Resveratrol og Diabetes

Kort sagt, kan resveratrol å motvirke symptomer på type II diabetes og insulinresistens. Når kroppen desensitizes seg til insulin oppstår insulinresistens. Det er der resveratrol kommer inn. Test-tube eksperimenter utført av den kinesiske Academy of Forskere i Shanghai viser at innføring av resveratrol gnister et gen (kalt SIRT-1) å bli mer aktive, som i sin tur øker insulinfølsomheten.

Resveratrol for hjertet

Ifølge Mayo Clinic, forskning som har vært fokusert på rødvin og hjertet antyder at resveratrol spesielt bidrar til å beskytte slimhinnen i blodårene i hjertet. Resveratrol reduserer "dårlig kolesterol" nivåer i blodet og forebygger blodpropp. Fordi resveratrol testing er i en tidlig fase og har vært begrenset til mus, må mer forskning på resveratrol bli gjennomført før resveratrol kosttilskudd bør være godkjent, ifølge Mayo Clinic.

Hvordan ta Resveratrol

Den enkleste måten å ta resveratrol er å drikke rødvin. Resveratrol er en polyphenol antioksidant, som finnes naturlig i huden og frø av druer. Når rødvin er gjort, blir skins inkludert, som er grunnen til at den inneholder en mye høyere konsentrasjon av resveratrol enn hvitvin. Finnes naturlig i druer, blåbær, tyttebær, peanøtter og mørk sjokolade, er resveratrol også tilgjengelig for kjøp i supplement form.

En alkoholfri Alternativ

Selv om MonaVie juice kommer forseglet i en vinflaske, det er en alkoholfri, acai-baserte juice som inneholder 19 frukt totalt. I tillegg til å inneholde store mengder resveratrol, inneholder MonaVie juice den høyeste generelle nivået av antioksidanter i frukt eller grønnsak noen gang testet. Selges kun på nettet eller gjennom en distributør, er MonaVie juice selges i sett med to på $ 78.