Digidexo.com

Hva er Nutrex Lipo 6?

Lipo 6 er et fettforbrennende produkt som er laget av selskapet Nutrex. Lipo 6 er basert på seks sentrale fettforbrennende ingredienser, slik som Yohimbe, sitrus aurantium, Coleus forskohlii, koffein, carnitrex og Bioperine. Lipo 6 hevder å være en av de beste thermogenic fett brennere tilgjengelig på markedet i dag.

Identifikasjon

Lipo 6 har vært spioneringen som et produkt som kan hjelpe deg å miste vekt, redusere kroppsfett nivåer og øke energinivået. Lipo 6 er en thermogenic ("med varme") fettforbrennende produktet og kan bidra til å øke hjertefrekvensen og stoffskiftet. Dette produktet er ephedra-fri, så det vil ikke føre jitters som noen andre fettforbrennende produkter. Dette vil i sin tur hjelpe deg å miste vekt, spesielt når kombinert med riktig kosthold og mosjon.

Ingredienser

De viktigste komponentene som er i Lipo 6 er som følger:

Koffein: Koffein bidrar til å gi en energi boost, øke mental årvåkenhet og bidrar til å forsinke utbruddet av muskeltretthet etter en tøff treningsøkt.

Yohimbe: yohimbe har vist seg å redusere fett i kroppen, bidra til å forbedre konsentrasjonen og bidrar til å forbedre seksuell funksjon.

L-karnitin: L-karnitin er et supplement som brukes til energi, fettforbrenning og bidrar til å redusere muskeltretthet. Det har også blitt sagt å redusere appetitten og bidrar til å holde sultfølelse i sjakk.

Coleus forskohili: Dette er en urt som kan bidra til å senke blodtrykket, dempe appetitten for å bidra til å redusere mengden mat spist og bidrar til å holde fett fra akkumuleres i kroppen.

Citrus aurantium: Også kjent som bitter appelsin, har denne urten vært brukt i kinesisk medisin i mange år. Det har vist lovende i å bidra til å redusere kroppsvekt.

Bioperine: Bioperine er et utdrag fra pepper. Det har blitt brukt i mange år i ayurvedisk medisin for å behandle flere plager, slik som feber og fordøyelsessykdommer. Det har nylig blitt vist å øke kroppens evne til å absorbere vitaminer og mineraler.

Betraktninger

Som med alle kosttilskudd, fungerer Lipo 6 beste når kombinert med diett og mosjon. Den gjennomsnittlige forbruker vurderte dette produktet 3.7 av en mulig 5. Det var noen bivirkninger rapportert, slik som angst, skjelving, økt svetting, søvnløshet, hjertebank og kvalme. Det er anbefalt av produsentene av Lipo 6 for å starte med en halv dose av produktet, og øke dosen i henhold til individuelle toleranse.

Fordeler

Lipo 6 er en thermogenic fettforbrennende produkt som kan være nyttig i å hjelpe deg å miste vekt, når kombinert med diett og mosjon. De fleste brukere fant at Lipo 6 ga dem en økning i energi og redusert deres appetitt. Det er viktig å merke seg at resultatene fra anvendelse av en fett-brenning produkt som Lipo 6 er individ, og vil fungere bedre enn for enkelte andre.

Advarsel

Lipo 6 inneholder sentralstimulerende midler, så ikke bruk den hvis du er følsom for sentralstimulerende midler, har høyt blodtrykk, hjertesykdom, stoffskiftesykdommer, nyresykdom, depresjon eller er under 18. Det har vært noen uheldige bivirkninger knyttet til bruk av Lipo 6, som svetting, kvalme, rask puls og manglende evne til å sove hvis tatt for nær leggetid. Når du bruker noen kosttilskudd, aldri overstige den anbefalte doseringen.

Historie

Nutrex ble stiftet i 2002 og utvikler og forsker teknologi angående kosthold og kosttilskudd.