Digidexo.com

Bruker for Aktuelt Vitamin E Oil

Vitamin E er en naturlig vitamin som finnes i enkelte matvarer. Det kan også kjøpes som et supplement i kapsel og flytende form. Vitamin E olje har mange gunstige bruksområder. De mest populære og kjente bruksområder for oljen er for hudbehandlinger.

Stretch Marks

Vitamin E olje har lenge vært tenkt som en behandling for strekkmerker. For å bruke olje på strekkmerker, gni vitamin E olje inn i de dype spor og massere den slik at den trenger gjennom huden din. Påfør oljen minst en gang om dagen for å legge merke til endringer i utseendet på strekkmerker. Vitamin E olje er også funnet i noen lotions og kremer som er ment å redusere strekkmerker. Nyere strekkmerker vil være lettere å behandle enn eldre.

Scars

Mange bruker vitamin E olje til å behandle arr og redusere arr 'utseende. Oljen er funnet i mange kremer og lotions som er laget spesielt for sårbehandling. For bare vitamin E olje, kan du finne det i kapselform. Poke kapselen med en nål og presse oljen ut til å søke lokalt på arr. Ifølge en 2007 New York Times artikkel av Anahad O'Connor, denne bruken av vitamin E olje er kontroversiell, og er ikke vist seg å ha noen effekt på arr. Men mange hudleger anbefaler likevel vitamin E for å redusere fremkomsten av arr.

Sun Burns

Ifølge Derma Doctor, en hudlege drevet nettsted, vitamin E brukes opp til åtte timer etter å ha utviklet en sol brenne reduserer vanntapet og reduserer alvorlighetsgraden av brenne. Hvis du blir brent, kan du bruke vitamin E som en etter-brannskadebehandling ved å gni olje på det berørte området. Oljen bør gi smertelindring og hjelpe huden leges raskere. Inges vitamin i kapselform før du begir deg ut i solen er også sagt å beskytte huden mot solens stråler.

Forkjølelsessår

Vitamin E olje kan anvendes for å forebygge og behandle forkjølelsessår. Blemmer begynner vanligvis med en brennende eller prikkende følelse i leppen. Hvis du tror du får en kald sår, gni vitamin E olje på området et par ganger om dagen. Hvis du allerede har en kald sår, MotherNature.com anbefaler å gni oljen fra en kapsel direkte på sår.

Rynker

En 2006 MSNBC sier rapporten fallende nivåer av vitamin E i huden er forbundet med rynker. Den samme rapporten viser til dyrestudier som viser vitamin E reduserer rynker, men ingen studier på mennesker som viser betydelig rynke reduksjon. For å bruke vitamin E olje til rynker, massere oljen inn i huden og la den trenge inn i overflaten. Du bør la oljen tørke på huden før du påfører ekstra fuktighetskrem eller sminke. Å sette oljen på før sengen er en praktisk teknikk for å sikre at oljen absorberer inn i huden.