Digidexo.com

Om Infant astma behandling

Diagnostisere en alvorlig sykdom er vanskelig; diagnostisering og behandling av astma hos en baby som ikke får satt ord på hans symptomer eller delta i behandlingen er enda vanskeligere. Foreldre og leger engasjere seg i en prosess med eliminering (potensielle allergener og sykdommer). Det er helt opp til foreldrene og barnelege for å finne hva som hjelper barnet å puste lettere og til å administrere de riktige behandlingene som foreskrevet.

Albuterol

Albuterol kan brukes på spedbarn som har symptomer tyder astma; Det er imidlertid vanskelig for legene å diagnostisere barn yngre enn fem år gammel. I tillegg vil en redning inhalator avlaste tungpustethet symptomer, uavhengig av om barnet har astma.

Kortikosteroider

Inhalasjonssteroider er den foretrukne behandling av valg for babyer som lider av astma. Barnelege vil foreskrive en prøveperiode på et kortikosteroid for en periode på fire til seks uker; hvis symptomene ikke lette, blir behandlingen stoppet, spesielt hvis legen vet medisinen ble gitt som bestilt.

Nebulizer

Fordi babyer ikke vet hvordan de skal puste medisiner fra en inhalator, vil legen forskrive bruk av en forstøver, som regnes som medisinsk utstyr. Denne består av en kompressor, rør for å levere medikament og et medikament kopp eller en ansiktsmaske.

Fordamper

Hvis barnet lider av allergier som har utviklet seg til astma, kan legen rekkefølge bruk av en fordamper. Opprette en litt fuktig miljø i barnerommet kan bidra til å avlaste allergi-relaterte symptomer og holde luftveiene fuktig.

Allergi medisiner

Disse kan tas oralt i en flytende form. På grunn av FDA forskrift om små barn og kulde eller allergi medisiner, sjekk med ditt barns barnelege om bruk av foreskrevet medisiner.

Betraktninger

Inhalasjonssteroider kan føre bremset vekst hos barn; astma som ikke er godt kontrollert kan ha denne effekten også. Mens eliminere potensielle allergener fra hjemmet ditt, overvåke barnet ditt å se hvordan han reagerer.