Digidexo.com

Brain cyst Behandlinger

Brain cyst Behandlinger


Ifølge The American hjernesvulst Association, er en hjerne cyste lik andre cyster som dannes på kroppen. Den kan være fylt med fluid,, blod, mineraler eller vev. Hjerne cyster er vanligvis godartet, og noen ganger aldri forårsake noen symptomer. Disse cyster kan dannes hvor som helst i hjernen, og kan noen ganger føre til alvorlige problemer. Behandlingen for en hjerne cyste vil variere avhengig av beliggenhet og type cyste det er.

Arachnoid Cyste

Arachnoid cyster er funnet i hjernehinnene, et tynt lag av membranen som dekker hjernen og ryggmargen. Ifølge Dr. David Schiff, inneholder cyste vanligvis cerebrospinalvæsken. Behandlingen for denne typen cyste kan bestå av bare venter på å se hvordan cyste utvikler seg. Legen kan være lurt å se pasienten tilbake med jevne mellomrom for å ha CT eller MR-tallet. Hvis cyste er på et sted som forårsaker problematiske symptomer, så kirurgi kan være nødvendig. Den kirurgiske prosedyre innebærer å drenere fluid fra cyste enten ved aspirasjon med en nål eller med en shunt. Imidlertid har cyste veggen også bli fjernet for å hindre ny vekst.

Kolloid Cyste

Kolloid cyster vanligvis begynne å utvikle mens vi fremdeles er i mors liv. Ifølge Schiff, utvikler en kolloid cyste under embryonal utvikling av sentralnervesystemet. Cyste fylles med en geléaktig stoff som heter kolloid. Substansen består av blod, mineraler og kolesterolkrystaller. Cyster vanligvis ikke skape noen problemer før du når voksen alder. Men når den har vokst nok det fører væske til å sikkerhetskopiere og forårsake økt trykk i hjernen. På dette stadiet, kan cyster forårsake alvorlige problemer som for eksempel hydrocephalus, tap av bevissthet og problemer med å gå. Den behandling for disse cyster består av drenering av fluid, og dermed avlaste trykket. På grunn av cyste plassering i hjernen det er for øyeblikket (2009) ikke er mulig å fjerne den, derfor væske drenering er den eneste form for behandling på dette tidspunktet.

Dermoid Cyste

Ifølge Schiff, mener forskerne dermoidcyste danne under fosterutviklingen. Dermoidcyste er forårsaket når cellene som vil bidra til å danne ansiktet blir fanget inne i hjernen. Som et resultat, er dermoidcyste vanligvis fylt med hår, kjertler og brusk. De er vanligvis plassert på den nedre bakre del av hjernen og kan noen ganger være lokalisert i hjernehinnene av hjernen. Behandlingen av disse cyster vanligvis innebærer kirurgisk fjerning. Hvis cyste veggen ikke er fjernet, kan det vokse tilbake.

Epidermoide Cyster

Den epidermoid cyste utvikler seg i omtrent samme måte som en dermoid cyste utvikler seg. Imidlertid, i henhold til Schiff, cystene inneholder vanligvis en tykk gul væske som har hår, hud olje og kolesterolkrystaller og inneholder ikke kjertler. Epidermoide cyster vanligvis forekommer i det område hvor hjernen møter ryggmargen. Noen ganger vil de cyster spontant rive åpne og lekke innholdet inn i hjernen og ryggmargen. Epidermoide cyster trenger å bli fullstendig fjernet, og dette kan gjøres ved kirurgi.

Pineal Cyste

Det er ukjent hvorfor pineal cyster utvikle, men de er noen ganger funnet ved et uhell når du gjør en MR. Tumoren kan vanligvis finnes i bunnen av hjernen hvor den møter ryggmargen. Symptomene på denne cyste kan omfatte problemer ser oppover, hodepine eller hydrocephalus. Ifølge nettstedet for Nevrologiske sykdommer, noen mennesker aldri oppleve noen symptomer i det hele tatt. Som et resultat, kan behandling for en pineal cyste være å gjøre ingenting. Men hvis symptomene utvikler, vil kirurgi må gjøres for å fjerne den.