Digidexo.com

Enkle og rimelige dietter

Enkle og rimelige dietter


Finne en billig og effektiv diett kan være en utfordring som næringsrike produkter har en tendens til å koste mer enn billigere, raffinert mat. Rimelige dietter fokuserer på forbruket av komplekse karbohydrater som frukt, grønnsaker og fullkornsprodukter som er billig. Men alltid konsultere en lege før du starter en diett program.

Kål suppe Diet

Kål suppe Diet konsentrerer seg om raske vekttap over en kort periode. Ifølge en artikkel på bodybuilding.com, kål suppe og vann er de viktigste komponentene i måltidet plan. Frukt, grønnsaker og kjøtt er tillatt på en begrenset basis. En av ulempene med kål suppe Diet er at det ikke er en langsiktig vekttap løsning. Dietten er heller ikke ernæringsmessig balansert.

Mediterranean Diet

Middelhavet Diet streker høyt fettinntak og komplekse karbohydrater forbruk. Fett er sunt eller bra fett som enumettet olje. Olivenolje er en sentral fett kilde til Middelhavet Diet. Karbohydrater tillatt korn, grønnsaker og frukt. Søtsaker, ost og kjøtt er begrenset på Middelhavet Diet. Kostholdet kan redusere risikoen for hjertesykdom på grunn av det høye nivået av sunt fett som er inkludert. Dietten er lett å følge fordi det gir et bredt utvalg av matvarer, mens vekt på komplekse karbohydrater gjør det rimelig.

The Mayo Clinic Diet

The Mayo Clinic diett er basert på å følge Mayo Clinic sunn vekt Pyramid. Ved hjelp av pyramiden som grunnlag for din diett hjelper deg å miste eller opprettholde vekten ved å spise hovedsakelig frukt, grønnsaker og komplekse karbohydrater. The Mayo Clinic råder spise et minimum antall tre porsjoner med frukt og grønnsaker hver dag sammen med 4-8 porsjoner med karbohydrater. Dietten inneholder også en øvelse komponent.

Veldig Low Fat dietter

Svært lav fett dietter som Ornish eller Pritikin kosthold inneholder høye karbohydrater, moderat til lavt protein og mindre enn 10 prosent fett. Hele korn, bønner, frukt og grønnsaker utgjør hoveddelen av en svært lav fett diett. Soyaprodukter og ikke fett meieri utgjør en moderat del av svært lav fett dietter. Svært lav fett dietter er enten vegetarianer eller tillate en liten mengde magre proteiner som fisk eller kylling.