Digidexo.com

Kinesisk metode for ørevoks fjerning

Den kinesiske metoden for ørevoks fjerning er ofte betraktet som en moderne form for alternativ medisin, men det faktisk strekker seg langt inn i historien. Ear candling antas å dateres tilbake 2500 år og har røtter i ikke bare kinesisk, men også egyptiske, tibetansk og indiansk kultur. Det er mye forskning på fordelene samt farene ved denne praksisen.

Grunner for å prøve Ear Candling

Du kan være ute til øre candling av forskjellige grunner. Det kan være lurt
for å avlaste trykket i øregangen og bihulene; du kan lide av øret infeksjoner eller smerter i øret eller hodet; du kan ha ringing i ørene; du kan ha en jobb som krever at du skal være i vann hele tiden, som en liv vakt; og du kan bare ønsker å rense ut ørene mer grundig. Uansett grunn, kan øret candling være et alternativ for deg.

Hvordan øret candling Works

Tilhengere av øret candling påstå at det fungerer ved den brennende voks skape et vakuum som trekker voks og rusk fra trommehinnen. Det blir også hevdet at røyken tørker øregangen, noe som åpner for døde celler, toksiner, og annet rusk å være naturlig kalles. Kritikerne har vært svært kritisk til disse mulighetene, men tilhengere av øret candling ser ut til å være svært fornøyd med sitt øre helse etter disse behandlingene.

Huske på

Hvis du lider av en alvorlig medisinsk tilstand, er det viktig at du søker oppmerksomhet fra en lisensiert lege. Ear candling bør ikke erstatte ansvarlig medisinsk behandling. Søke faglige råd før du starter et hjem øret candling program.

Prosedyre for Ear Candling

Før du starter, må du samle følgende: øret lys som du kan kjøpe fra Internett-områder, alternative medisinske butikker, eller hele mat dagligvarebutikker; en saks; fyrstikker eller en lighter; et dekke for overkroppen, som et håndkle; to styrofoam plater dekket i aluminiumsfolie --- en med en en-tommers hull i midten for lyset å bli presset gjennom og den andre med våte papirhåndklær plassert på den; og til slutt, en venn til å hjelpe og føre tilsyn.

Liggende på den ene siden, plasser stearinlys i øret vendt mot taket, posisjonering stearinlys så vertikalt som mulig. Har en venn manøvrere plate for å dekke så mye av ansiktet ditt som mulig. Få vennen din tenne veken på lyset og la det brenne til det er en tomme av aske og kutte halvveis ned aske. Gjøre kutt så horisontalt som mulig. Bruk de flate sidene av saks for å balansere cut aske og overføre dem til den andre platen. La lyset brenne til det er 1 til 1 1/2 cm over platen, og deretter fjerne platen mens du holder lyset stabilt. Sjekk øret for å være sikker på at det ikke er noe rusk i det; hvis så, bruke kroppen olje eller bay olje og en bomullspinne til å forsiktig fjerne rusk uten å trykke den inn i ørekanalen. Du kan kutte åpne stearinlys for å observere dens innhold - vanligvis en mørk, voksaktig substans - og avgjøre om mer enn én behandling er nødvendig.