Digidexo.com

Naturlige måter å rense kolon

Noen leger mener at det å ha en ren kolon vil kurere en rekke sykdommer, inkludert fordøyelsesproblemer og hudproblemer. Mens det er anekdotiske bevis for å støtte dette, er det få studier som beviser denne påstanden. Fremdeles rense kroppen internt og fjerne giftstoffer kan bare forbedre din generelle helse. Det er noen naturlige måter å rense tykktarmen som er enkelt å legge til din daglige rutine.

Drikk mer vann

Uten en jevn strøm av vann hver dag, kan kroppen ikke fungere effektivt. Drikker 10 glass vann eller juice hver dag er spesielt nyttig for å flytte avfall gjennom de store tarmen.

Spis mer fiber

Matvarer med høyt fiberinnhold er kjent for å regulere eliminering og redusert forstoppelse og diaré. Frukt og grønnsaker er gode mat kilder til fiber.

Gjør en One-Day Fast

En rask gir fordøyelsessystemet en pause fra behandlingen og eliminere mat. I løpet av denne tiden kroppen bruker sin energi til selv ren.

Spis økologisk mat

Økologisk mat er en måte å få de næringsstoffene kroppen trenger uten kjemikalier som konserveringsmidler. Økologisk mat fører også til færre giftstoffer inn i kroppen slik at kolon avtaler med mindre avfall.

Ta Herbal Colon Cleaners

Herbal kolon rengjøringsmidler er tryggere for kroppen din enn kjemikalier i avføring myknere og avføringsmidler.