Digidexo.com

Behandling av akne med isvann

Natural Remedy

Hjem rettsmidler er blant de beste måtene å behandle akne, spesielt siden det er praktisk talt ingen ubehagelige bivirkninger. Drikkevann er ikke bare sunt for kroppen din på innsiden; det er bra for huden når den brukes på utsiden, også. Vann er trolig den mest praktiske naturlig behandling for å bli kvitt akne, som den både renser og gir næring til huden.

Vann forbedrer hudens tone, noe som gir en person en sunnere, mer ungdommelig hud. Hudleger anbefaler å drikke mye vann, minst seks til åtte glass hver dag. Husk at å drikke andre flytende drikker erstatter ikke drikkevann.

Mange mennesker som ikke liker smaken av vann holde en stor mugge isvann i kjøleskapet. De finner at det å drikke iskaldt vann smaker bedre, slik at de drikker mer av det. Kaldere vann smaker også friskere.

Personer som har akne bør drikke nok vann hver dag for å holde huden godt hydrert. Fuktig hud er mindre utsatt for irritasjon, noe som kan føre til akne flare-ups. Kroppen trenger også vann for å produsere nye hudceller.

Rensing

Mens drikkevann hydrater innsiden av kroppen, å vaske ansiktet med vann holder den ytre overflate av huden fuktig. Skylling ansiktet med isvann hver morgen og kveld etter vask lukker porene og stimulerer veksten av nye hudceller. Iskaldt vann virker å krympe forstørrede porer, en potensiell yngleplass for bakterier som kan forårsake kviser. Vekslende mellom vask huden med varmt vann og deretter skylle det med kaldt vann øker også blodsirkulasjonen i huden, noe som kan sette fart i helbredelsen av kviser.

Ice Treatment

Ice er en annen populær hjemme bøte ofte brukt til å behandle akne. Bruke is til en kvise hjelper huden leges raskere. Is synes å være særlig nyttig i behandling av inflammatorisk akne. Anvende en ispose eller isbit innpakket i plastfolie eller en vaskeklut til irritert område av huden reduserer hevelse og betennelse, samt letter kløe.

For maksimal nytte, tid til å bruke isen til en skavank er før kvise er merkbar på overflaten av huden. Starte behandling så snart du føler en kvise forming. For å redusere betennelse, behandle det berørte området med is i noen minutter tre ganger hver dag, inkludert før du går til sengs.

Plasser aldri is direkte på huden, og vent noen timer i mellom hver behandling. Kulden fra isen forårsaker små blodårene til kontrakt, redusere blodstrømmen, og dermed redusere hevelse av kviser.

Ved å behandle akne i tidlige stadier og bruke is til å redusere betennelse, kan du redusere størrelsen på urenheter og ofte varigheten av akne lesjoner. Ikke bruke isen til området for mer enn 10 minutter om gangen.