Digidexo.com

Informasjon om Forkjølelse og influensa medisin

Kaldt og influensa medisin er tilgjengelig over-the-counter. Noen produkter har en aktiv ingrediens for å behandle ett symptom. Andre er kombinasjons medisiner som kan lindre flere symptomer. Det er viktig å vite hva slags medisin du trenger, basert på dine spesifikke symptomer.

Fever / Smerter

Medisiner for lindring av feber, smerter i kroppen og hodepine inkluderer aspirin, paracetamol og ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler som Advil og Motrin.

Congestion / nysing

Medisiner for å lindre tett nese, rennende nese og nysing inkluderer antihistaminer, som Benadryl og Chlor-Trimeton og decongestants, som Actifed, Coricidin, Contac og Sinutab. I tillegg decongestants er tilgjengelig i nesespray, dråper og tåke for aktuell behandling.

Hoste

Hoste medisiner inkluderer suppressants, som dekstrometorfan (Benylin, St. Joseph) og reseptbelagte medisiner som inneholder kodein; ekspektoranter å tynne slim fra luftveiene (ROBITUSSIN, Mucinex); og aktuelle medikamenter som kamfer og mentol som er tilgjengelige i salver, inhalasjon med damp og pastiller (Hall menn, Vick-tallet).

Sore Throat

Medisiner for å midlertidig lindring sår hals inneholde anestetika som mentol, dyklonin eller benzokain, for eksempel Cepacol sår hals og Sucrets pastiller.

Sink / Vitamin C

Ifølge medicinenet, er det ingen bevis på at vitamin C og sink kan forhindre eller redusere alvorlighetsgraden av forkjølelse.

Betraktninger

Sjekk ingrediensene i medisiner nøye for å unngå å ta for mye av det samme ingrediens, for eksempel paracetamol, som finnes i mange kalde og hostemedisiner og smertestillende midler.