Digidexo.com

Hvordan å lindre verkende føtter etter en lang dag

Stående hele dagen for arbeid eller lek kan øke betennelse eller irritasjon i føttene. Føtter har en tendens til å hovne opp når du er trøtt, som betyr at du kan ha problemer med å gå eller fjerne skoene dine. Heldigvis er rask og enkel lindring tilgjengelig for verkende føtter. Relief kan komme i form av over-the-counter produkter eller naturpreparater.

Bruksanvisning

Løft føttene til å lindre hevelse. Ligge i sengen eller på sofaen og sett et par puter under beinet til å heve føttene. Hold føttene hevet over hjertet for å redusere hevelse og smerte.

Påfør en ispose. Ta en pakke med frosne grønnsaker fra fryseren eller bruke en ispose for å berolige verkende føtter og stoppe betennelser. Hold kaldt omslag på plass for opp til 20 minutter.

Bruk varme for å redusere betennelse og lindre ubehag. Påfør en varm klut eller varmepute til føttene, eller sitte i et varmt bad etter en lang dag for å hjelpe slappe muskler og redusere smerte.

Masser fotkrem inn i huden på føttene. Gi deg selv en rask massasje for å øke blodgjennomstrømningen og redusere sårhet. Menthol fot kremer er tilgjengelig på stoff butikker for å hjelpe lindre trette, verkende føtter.

Gi dine føtter en pause. Foot smerte kan utstråle opp beina og i ryggen. La føttene komme seg etter en lang dag. Plan å forbli i en stillesittende stilling, enten hviler i senga eller i en stol, for å redusere ubehag.