Digidexo.com

Hvordan å roe ned etter en lang dag

Hvordan å roe ned etter en lang dag


Livet kan være stressende noen ganger, men heldigvis er det mange måter å roe ned og slappe av etter en lang dag. Du må kanskje eksperimentere for å finne hvilke aktiviteter og praksis vil fungere for deg, men du kan finne en rekke naturlige måter å slappe av.

Bruksanvisning

En øvelse. Går for en spasertur eller en sykkeltur kan være en fin måte å roe ditt sinn og kropp etter en travel dag. Det er lurt å gå tidligere på kvelden slik at du ikke forstyrrer søvnen din syklus, men du vil sove bedre når oppgaven er en del av dagen, og du vil være mer avslappet.

Bruk meditasjon eller yoga for å hjelpe deg å roe ned sinnet. Selv bare noen få minutter kan være nok til å slappe av og la dagen bak. Du kan også bruke disse øvelsene før sengetid for å hjelpe deg med å forberede for søvn.

Pust langsommere og dypere. Du kan lage praksis en del av meditasjon og yoga trening eller bare bruke noen minutter på å ta lange, dype åndedrag når du kommer hjem. Dyp pusting har en avslappende effekt, og du vil ofte finne deg selv mye roligere etter bare noen få åndedrag.

4 Ta lavendel eller andre beroligende essensielle oljer i et bad eller spray litt fortynnet olje på puta. Disse beroligende dufter kan hjelpe deg å slappe av etter en lang dag. Andre aromaterapi produkter utviklet for å roe og slappe av, kan også brukes.

Gjør noe som du liker for 15 eller 20 minutter rett etter jobb. Du kan velge å lese, lytte til musikk eller leke med barna. Velg aktiviteter som er annerledes enn ditt daglige arbeid, så hvis du sitter ved datamaskinen hele dagen, stå opp og gjøre noe annet for denne perioden.