Digidexo.com

Hvordan bruke urter for hjertet helse

Hvordan bruke urter for hjertet helse


Noen urter har utrolige medisinske egenskaper som å hjelpe lavere kolesterol, forebygge hjertesykdom og forbedre hjerte helse. Ved hjelp av urter for hjertet helse er en hevdvunnen praksis, og mange homeopatiske leger baserer seg hovedsakelig på urter for å behandle sine pasienter. En måte å dra nytte av de helbredende egenskapene til urter er ved å ta urte kosttilskudd; Men mange foretrekker matlaging med urter som en enkel, billig og spennende måte å få verdifulle antioksidanter i sine dietter.

Bruksanvisning

•  Spis en håndfull av hagtorn bær daglig. Hagtorn bær inneholder en kraftig antioksidant som heter oligoprocyanidin, noe som kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen og forhindre blodkarskader, ifølge University of Maryland Medical Center.

Dryss hvitløk på mat som pasta når det er mulig. Hvitløk kan bremse utviklingen av hjertesykdom og bidrar til lavere dårlige LDL kolesterol nivåer, ifølge Harvard Medical School.

Drikk en kopp ginkgo te hver morgen. Laboratoriestudier har vist at ginkgo utvider blodkar og reduserer stickiness av blodplater, noe som forbedrer blodsirkulasjonen, ifølge University of Maryland Medical Center.

Cook med krydder cayenne i stedet for salt og pepper. Cayenne inneholder et stoff som heter capsaicin, som kan bidra til å forhindre hjerteinfarkt og redusere kolesterolnivået, ifølge University of Arizona.

Drikk en kopp grønn te hver kveld. Kliniske studier viser at grønn te reduserer risikoen for aterosklerose og koronar hjertesykdom, ifølge Harvard Medical School.

Legg kanel til en kopp kaffe hver morgen. Forskning er ikke avgjørende, men kanel kan bidra til å forbedre kolesterolnivået. Imidlertid er kanel en rik kilde til antioksidanter og forskere er enige om at antioksidanter beskytter mot hjertesykdom.

Tips og advarsler

  • Hjertesykdom er ofte referert til som silent killer fordi den første symptom av hjertesykdom er ofte et hjerteinfarkt. Hvert år mer enn 400.000 mennesker dør av hjerte- og karsykdommer, ifølge American Heart Association. Forebygging er svært viktig når det gjelder hjerte helse. Vurder å bruke urter for hjertet helse i dag, selv om du ikke allerede har hjertesykdom.
  • Ved hjelp av urter for hjertet helse og spise riktig bidrar til å hindre hjertesykdom, men noen ganger det er ikke nok. Noen personer har genetiske predisposisjoner for tilstander som høyt kolesterol, som øker risikoen for hjertesykdom. Selv om du spiser riktig og har hjertet sunt urter, er det fortsatt viktig å planlegge regelmessige blodprøver med legen din. Leger kan se for hjertesykdom biomarkører i blodprøver, som hjelper dem å avgjøre hvorvidt en pasient trenger en farmasøytisk karakter narkotika for å beskytte sitt hjerte.