Digidexo.com

Hvordan finne en lege i Rhode Island

I dagens verden av komplekse helseplaner er det viktigere enn noen gang for å utvikle et forhold med en lege du kan stole på. Heldigvis finnes det Internett-ressurser som i stor grad forbedrer din evne til å finne en lege.

Bruksanvisning

Hvordan finne en lege i Rhode Island

•  Gå gjennom materialet fra din helse plan for å se hvilke Rhode Island praktiserende leger deltar i planen. Hvis du ikke har valgt en helseplan kan det være lurt å vurdere en liste over leger som følger med hver plan før du plukker en plan. Ditt valg av helse plan kan bli påvirket av antall deltakende leger.

Forskning på bakgrunn av din potensielle lege. Vis dette som et jobbintervju, og ta det på alvor fordi noen planer ikke kan la deg bytte leger til neste re-innmelding periode. Du kan besøke nettstedet til American Medical Association (http://www.ama-assn.org/) og nettsiden til Rhode Island Board of Medical lisens (http://www.health.ri.gov/hsr/ bmld /) for å se om legen har vært gjenstand for disiplinærtiltak.

Du kan raskt begrense listen over fastleger ved å eliminere de som ikke er imot nye pasienter. The American Medical Association nettsted bør ha denne informasjonen. Hvis du planlegger å bruke Medicare, bruker AMA for å eliminere leger som ikke aksepterer det.

Kontroller at en potensiell Fastlegen har innrømmet privilegier til sykehus i din helse forsikringsselskapet pleie nettverk. Igjen, slå til AMA nettside.

Gjennomføre en enkel Internett-søk for hver potensielle legens navn. Navnet kan være oppført på en lege gjennomgang nettsted, og gir deg tilbakemeldinger og vurderinger fra pasienter.