Digidexo.com

Hvordan lage Subliminal Messages for suksess

Tilbake i 1974 har myndighetene i USA forbød bruk av subliminal meldinger på radio og fjernsyn. Forskning viser at mediene brukte subliminal meldinger for å dra nytte av folk. Det grunnleggende prinsippet bak subliminal meldinger er at det underbevisste lett plukker opp og virker på subliminal meldinger mens det bevisste sinnet ikke. Mange bruker subliminal meldinger å endre sine liv til det bedre. For å endre dine tanker og holdning, følger du fremgangsmåten nedenfor for å lage subliminal meldinger for å lykkes.

Bruksanvisning

Skriv ned positive ting du ønsker å manifestere i livet ditt. Kanskje du ønsker å gå ned i vekt, slutte å røyke eller tjene mer penger. Når du er ferdig med listen, begynne å redigere uttalelsene til klarhet. Være konsis. Ikke bruk noen negative setninger som jeg ikke ønsker å være overvektig. I stedet skriver uttalelser som jeg er tynn, og jeg ønsker sunn mat. Jeg har makt til å være økonomisk vellykket.

Etter å ha skrevet ned de positive uttalelsene, gjør et Google-søk for programvare for å lage CDer med subliminal meldinger. Du kan også sjekke ut Audacity.com for fri programvare for å gjøre subliminal meldinger. Linken er i ressursen avsnittet nedenfor.

Bruk programvare for å lage videoer med subliminal meldinger. Velg positive bilder som gjenspeiler de tingene du ønsker å oppnå. Legg behagelig musikk til dine subliminal bilder. Det er en masse programvare på internett du kan kjøpe for å skape positive subliminal meldinger.

Omgi deg med subliminal meldinger for å lykkes. Skrive notater og henge dem rundt huset ditt på steder der du er mest sannsynlig å tilbringe tid. For eksempel sette notater i bad og soverom. Sett notater i bilen. Plassere subliminal meldinger på dagligdagse ting som tannbørste, børste, hårføner, dataskjermen og møbler.

Omgi deg med positive bilder. Henge bilder på veggene av de tingene du ønsker å manifestere i livet ditt. Ditt sinn vil ubevisst plukke opp på disse bildene. Hengende positive og bekrefter bilder rundt hjemmet er en utmerket måte å gjøre subliminal meldinger for å lykkes.

Bruk visualiseringsteknikker kunne utfylle subliminal meldinger for å lykkes. For eksempel hvis du vil ha mer tillit, lukk øynene og forestill deg trygg. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, tenk deg selv tynn og aktiv. Visualisere din brukskonto og sparekonto øker med penger.

Sørg for å bruke subliminal meldinger hver dag. Det tid, vil du finne at subliminal meldinger som jobber for å gi deg suksess.

Tips og advarsler

  • Når du har negative følelser eller føler deg deprimert, motvirke disse følelsene med positive affirmasjoner.