Digidexo.com

Hvordan se etter tegn til tilbakefall hos Anoreksi Pasienter

Hvordan se etter tegn til tilbakefall hos Anoreksi Pasienter


Anoreksi er lik andre alvorlige sykdommer i sin elastisitet i et flertall av pasientene. Ofre for anoreksi må opprettholde mental og fysisk styrke til enhver tid å holde sykdommen i sjakk. Du må kjenne tegn på tilbakefall i anoreksi pasienter for å bidra til å overvåke fremdriften av venner og familie står overfor lidelse.

Bruksanvisning

•  Se etter stadig mer vanedannende oppførsel av anoreksi pasienter som ønsker å fylle et psykologisk tomrom. Pasienter som begynner å tilbakefall ofte bevege seg mot en annen avhengighet, inkludert narkotika, alkohol eller gambling.

Ta hensyn til reduksjon i appetitt og matinntak ved anoreksi pasienter i livet ditt. Den type appetitt nedgang som du bør se etter bør gå utover et lett måltid, og bør bestå av flere tilfeller av hoppet over eller ubetydelige måltider.

Husk den gamle matvaner av anoreksi pasienter når du ser etter tegn til tilbakefall. Noen pasienter vil ty til sine gamle måter, blant annet binging og purging eller ukonvensjonell slanking, i vanskelige tider.

Spor nivået på søvn at anoreksi pasienten får på daglig basis. Den mentale og fysiske belastningen på en anorektisk kan føre til søvnløshet. Du kan samle inn denne informasjonen gjennom småprat eller enkle observasjoner om utmattelse i løpet av dagen.

uttrykker bekymring til dine venner om anoreksi pasienter som har en overdreven besettelse med sine opptredener. Linjen mellom anorektisk atferd og enkel forfengelighet kan være vanskelig å trekke, men flere kommentarer eller bruk av et speil i hele din tid med en pasient er gode indikatorer for tilbakefall.

Følg mengden av trening som anoreksi pasienter engasjere seg i når du ser etter tegn til tilbakefall. Anoreksi pasienter som begynner å tilbakefall vil dra nytte av lege-mandat trening for å anstrenge seg for mye for å miste flere kalorier.

Approach anoreksi pasienter som begynner å få tilbakefall med følsomhet. Du må se på språket ditt når du snakker med relapsing venner eller kolleger fordi de er i en skjør mental plass. Unngå anklagende språk og fortelle dem dine observasjoner til å gi et objektivt syn på situasjonen.

Tips og advarsler

  • Arbeid med en terapeut med kjennskap til problemene som er involvert med anoreksi til å konfrontere en anoreksi pasient. Du bør ta kontakt med en psykolog med litt erfaring i intervensjoner for å håndtere de følelsesmessige problemer av anoreksi riktig. Inviter flere nære venner for å hjelpe pasienten kjenne henne tilbakefall.