Digidexo.com

Hva er bivirkningene av Phytosterol?

Hva er bivirkningene av Phytosterol?


Fytosteroler er et naturlig stoff som finnes i planter. De fungerer som et naturlig alternativ til mange av de medisinene for å senke høyt kolesterol. Mens menneskekroppen krever visse nivåer av kolesterol for metabolsk funksjon, for mye av en god ting fører til alvorlige helseproblemer, inkludert hjerteinfarkt, slag og / eller død. Fytosteroler inhibere syntesen av kolesterol. De bidrar til å redusere produksjon og dårlig absorpsjon av kolesterol, men de er ikke helt uten bivirkninger.

Funksjon

Fytosteroler er veldig trygge alternativer til mange av reseptbelagte legemidler på markedet for å redusere høyt kolesterolnivå hos mennesker. Som en plante derivat, gir det en helt naturlig alternativ til kjemiske alternativer.

Funksjoner

Fytosteroler det vesentlige skape et indre miljø i menneskekroppen som mens de fortsatt behandling av kolesterol, effektivt eliminerer mesteparten eller alt av det overskytende gjennom naturlig måte. Det hjelper kroppen gjøre det den var ment å gjøre.

Typer

De vanligste formene for fytosteroler er sitosterol, stigmasterol, campesterol og brassicasterol. Disse formene er laget av plantesteroler og plante stenols. Stenols er rett og slett hydrogenert former steroler.

Mindre bivirkninger

Det er ingen mindre vanlige bivirkninger som har blitt bestemt fra å bruke fytosteroler. De packagers fytosteroler har å liste store bivirkninger, men i motsetning til sine kjemiske kolleger i den farmasøytiske verden, det er ingen mindre.

Store bivirkninger

Mens det er store bivirkninger notert på fytosteroler som er kjøpt i helse-butikker, er de ekstremt sjeldne. Disse bivirkningene inkluderer alvorlige allergiske reaksjoner, dvs. utslett, elveblest, kløe, pustevansker, tetthet i brystet, og hevelse i munn, ansikt, lepper eller tunge. I tillegg andre børsnoterte bivirkninger inkluderer kroppen hevelse og nummenhet eller prikking i huden.

Forebygging / løsning

Nesten alle av bivirkningene som er oppført som "stor" er lettet bare ved å ta en over-the-counter medisiner som Benadryl. Men det er anbefalt av helsepersonell som lege er søkt umiddelbart når du opplever noen av disse symptomene.