Digidexo.com

Slik Cure Gjær Allergi

De fleste har nok sunne bakterier i kroppen for å holde gjær vekst under kontroll. Imidlertid, når ubalanser oppstår, kan gjæren vokser og forårsaker allergier og infeksjoner. Gjær allergi er vanligvis forårsaket av forbruker produkter som inneholder gjær som øl, brød, ost, sopp, eddik og vin. De kan også være forårsaket av en gjær infeksjon som candidiasis (også kjent som trost).

Bruksanvisning

•  Bestem hva som forårsaker allergi. Hvis det er forårsaket av inntak av produkter som inneholder gjær, er en eliminasjonsdiett nødvendig. For å finne ut om det er forårsaket av mat, ta hensyn til hvordan du føler deg etter inntak av vanlige matvarer som inneholder gjær som brød, kaker, øl eller vin. Hvis du opplever hodepine, sår hals, eller føler deg uvanlig trøtt eller forstoppelse i løpet av få timer av å konsumere en av disse elementene, er en gjær allergi mest sannsynlig årsaken.

Hvis allergi er forårsaket av en gjær gjengroing eller infeksjon, må du behandle infeksjonen. Start med å eliminere sukker og raffinerte karbohydrater fra kosten din. Disse mate infeksjon, noe som gjør det vanskeligere å behandle. Spis økologisk, usøtet yoghurt for å gi kroppen med gunstige flora som vil bidra til å motvirke høye gjær nivåer. Topiske over-the-counter soppdrepende midler kan anvendes for å lindre symptomer. Om nødvendig kan en lege også foreskrive en soppdrepende medisin som itrakonazol eller flukonazol for å behandle gjær infeksjoner.

Når gjær infeksjon behandles, revidere kostholdet ditt. Eliminere alle fermenterte produkter, slik som øl og vin, så vel som matvarer som inneholder hevingsmidler, som brød og kaker. Også begrense inntaket av frukt og raffinerte karbohydrater, som skaper et egnet miljø for gjær til å blomstre. Til slutt, øke inntaket av friske grønnsaker og belgfrukter.

Hold kroppen ren og fri for fukt. Bruk en blow-tørketrommel på områder av kroppen din slik som under armene og eventuelle folder eller bretter som kan felle fuktighet. Bruk også en deodorant talkum for å holde kroppen områder som er utsatt for fukt tørr. Sats på bomull klær og undertøy som tillater huden å puste skikkelig. Også unngå syntetiske stoffer og stramme klær. Dette kan bidra til å forhindre fremtidige gjær allergier og infeksjoner.

Snakk med legen din dersom du fortsatt opplever tilbakevendende gjær allergi, eller hvis en gjær allergi ikke vil gå bort etter en uke. En gjær allergi som forblir ubehandlet kan utvikle seg og forårsake sepsis, noe som er en alvorlig bakteriell infeksjon i blodet.