Digidexo.com

Hvordan lage Organic Gjenbruk Wipes

Hvordan lage Organic Gjenbruk Wipes


Foreldre går gjennom dusinvis av våtservietter hver dag takket være skitne ansikter og skitne bleier. Dessverre, de fleste av våtservietter tilgjengelig, er disponibel, noe som betyr at de ender opp i deponi etter én gangs bruk. Spar penger brukt på engangskluter som du redusere mengden av søppel hoper seg opp på jorda ved å bruke organiske gjenbruk våtservietter. Ved å lage dine egne våtservietter er du også sørge for at du og barnet ditt blir utsatt for organiske elementer i stedet for en liste over kjemikalier som finnes i engangskluter.

Bruksanvisning

Brett 24 organisk bomull babyen vaskekluter i to på langs. Cut to voksen størrelse organisk bomull håndklær i 24 vaskekluter i stedet for å kjøpe baby-vaskekluter, om ønskelig. Stable foldet washcloths sammen.

Hell 2 kopper filtrert vann, 1 ss. helt naturlig organisk flytende såpe og 3 dråper økologisk lavendelolje i en 8-by-6-by-6-tommers glass, eller BPA-frie plastbeholder, med tilpasset lokk. Klem olje av en organisk vitamin E kapsel inn i væske; røre å kombinere.

Plasser bunken med vaskekluter i såpeblandingen. Skyv kluter sakte inn i beholderen slik at de kan absorbere væsken uten å tvinge væsken ut av beholderen.

Legg skitnet kluter til en stor bøtte eller bolle. Bløtlegg de brukte våtservietter i all-naturlig organisk flytende såpe for å løsne flekker; følg instruksjonene på beholderen for hvor mye såpe for å legge til. Skrubbe våtservietter for hånd eller i en vaskemaskin.

Endre vannet i våtservietter container hver tredje dag.

Fyll en gallon størrelse plast glidelås-top bag med kluter og såpe blandingen når du reiser bort fra ditt hjem for et par timer; du ønsker ikke å overfylle bag, noe som kan føre til lekkasje, så begrense antall kluter til seks, og bare legge nok vann til å holde dem fuktig. Bruk glass eller plast container for lagring av våtservietter hvis du reiser vekk fra hjemmet i mer enn én dag.

Tips og advarsler

  • Hvis du har noen plastbeholdere som brukes til engangskluter, kan du bruke disse til å holde dine gjenbrukbare kluter; gjenbruk av ikke-resirkulerbare containere vil redde dem fra søppelbøtta.
  • Sjekk huden din eller babyens hud for rødhet eller utslett når du først bruke såpeblanding for å avgjøre om såpe eller lavendelolje forårsaker irritasjon. Betrakt ved hjelp av en annen eterisk olje, som tjener som en anti-sopp, redusere mengden av såpe tilsettes, eller å endre den helt av såpe.