Digidexo.com

Prognose for Peyronies sykdom

Peyronies sykdom er en tilstand i hvilken arrvev utvikler seg i penis. Sykdommen fører til at penis blir bøyd under ereksjon, og kan være smertefullt. I noen tilfeller kan menn som utvikler Peyronies sykdom ikke være i stand til å engasjere seg i samleie. Prognosen avhenger av behandlingsmetode.

Symptomer

Smerter under ereksjon eller orgasme kan være et symptom på Peyronies sykdom. Penis kan også være buet eller bøyde seg ned eller kan ha en form som et timeglass.

Diagnose

Diagnostisering av Peyronies sykdom er vanligvis gjort gjennom en fysisk eksamen. I noen tilfeller kan en ultralyd kan benyttes for å kontrollere om noe unormalt.

Oral Medisinering Prognose

Oral medisin er ofte det første løpet av behandlingen. Men ifølge Mayo Clinic, "Det er begrenset informasjon om effektiviteten av narkotika til [behandler] Peyronies sykdom."

Injection Therapy Prognose

I noen tilfeller er det penile injeksjon benyttes for å redusere smerte og kurvatur forbundet med Peyronies sykdom. Imidlertid kan flere injeksjoner være nødvendig før personen kan gjenoppta samleie uten ubehag. Prognose bruker penile injeksjon er vanligvis bra, og at pasienten kommer vanligvis til normal aktivitet.

Kirurgisk Prognose

Kirurgi, normalt i løpet av de første seks månedene av symptomer, er vanligvis den mest vellykkede behandling. Prognosen for de fleste pasienter er bra. De fleste individer vil være i stand til å gjenoppta samleie uten smerter.