Digidexo.com

Hvordan du registrerer deg for Designer D Dekning

Hvordan du registrerer deg for Designer D Dekning


Med kostnaden for reseptbelagte legemidler på vei oppover og mange eldre å ta flere medisiner bare for å opprettholde god helse, er prisgunstig et reelt problem. Det er derfor Kongressen vedtok loven som etablerte Medicare Part D program. Denne nyeste delen av Medicare-programmet hjelper seniorer betale for de høye kostnadene av reseptbelagte medisiner, utligne noen av de høye utgifter og gi seniorer litt pusterom i sine budsjetter. Du kan registrere deg for Medicare Part D dekning så snart du blir kvalifisert for de andre fordelene av programmet.

Bruksanvisning

•  Gå til plan finder delen av Medicare nettsted (se Ressurser). Skriv inn ditt postnummer i boksen og klikk på "Finn planer."

Velg situasjoner som gjelder for deg ved neste boks. Du kan indikere hvorvidt du har for øyeblikket Medicare, din foretrukne type Medicare plan og hvorvidt du motta statlige eller føderale subsidier for å hjelpe deg å betale for reseptbelagte legemidler.

Klikk på «Fortsett til Plan Resultater" -knappen og skriv inn navnet på noen reseptbelagte medisiner du nå tar. Det er en god idé å samle alle dine resepter før du begynner å handle for en Medicare Part D plan.

Klikk på "My Drug listen er komplett" når du er ferdig med å skrive alle dine medisiner. Du vil nå se en liste over apoteker i kjøreavstand fra hjemmet ditt. Velg apotekene som er mest praktisk for deg og klikk "Fortsett til Plan resultater."

Velg planene du ønsker å anmelde. Du kan velge planer basert på en rekke kriterier, noe som gjør det enkelt å tilpasse listen over resultater. Sjansen er flere planer tjene ditt område, og denne filtre gjør det lettere å finne planer som dekker dine behov.

Sjekk detaljene for hvert plan i ditt område. Legg merke til de telefonnumre for hvert plan, må du kontakte hver enkelt for fullstendig informasjon om sine premier og hva de har å tilby.