Digidexo.com

Hvordan bleke tennene dine i Minutes Naturligvis

Hvordan bleke tennene dine i Minutes Naturligvis


Når du bleke tennene dine, det du egentlig gjør er å fjerne flekker. Mat, drikke, røyking, medisiner, genetikk og sykdom alle spille en rolle i hvordan hvite tennene er. Selv om en kosmetisk tannlege gir de raskeste og beste Whitening resultater, er det mulig å bleke tennene i noen minutter; imidlertid, er resultatet vanligvis meget subtile. Bleking av tenner ved hjelp av naturlige eller hjemme rettsmidler er innen rekkevidde for folk flest og koster svært lite.

Bruksanvisning

•  Hell to spiseskjeer av hydrogen peroxide i glasset. Hydrogenperoksid er et blekemiddel som finnes i de fleste kommersielle tennene whiteners som whitening toothpastes og whitening strips.

Hell 3 ts natron i glasset med hydrogen peroxide. Dette skaper en lime. Baking soda er ofte anbefalt som en måte å skrubbe tennene for å fjerne flekker.

Dypp tannbørsten inn i pastaen. Pensle hver tann med sirkulære bevegelser, men ikke opp eller ned eller sidelengs. Fortsett å dyppe tannbørsten inn i pastaen etter behov. Puss tennene i to til fire minutter for best resultat.

Skyll munnen med varmt vann.

Hint

  • Enkelte naturlige tenner whiteners som sitroner, lime, og jordbær er ikke anbefalt av de fleste profesjonelle tannleger. De syrer i disse fruktene har en tendens til å slites bort emaljen på tennene. Unngå måter å bleke tennene som fjerner tannemaljen.