Digidexo.com

Hvordan lindre ryggsmerter Gjennom Refleksologi

Hvordan lindre ryggsmerter Gjennom Refleksologi


Refleksologi er en naturlig healing kunst som er basert på forestillingen om at det finnes reflekser i både hender og føtter som sender til alle organer og kjertel i kroppen. Når trykket er brukt av en refleksolog til hender eller føtter, fjerner det energi blokker, fremmer økt sirkulasjon i hele kroppen og bedre muskel og kroppsfunksjoner. Refleksologi er effektive i å redusere ryggsmerter. Her vil du lære hvordan å lindre ryggsmerter gjennom refleksologi.

Bruksanvisning

Hvordan lindre ryggsmerter gjennom Refleksologi

•  Hjelp pasienten bli komfortabel. Refleksologi vil bare bli vellykket hvis pasienten er komfortabel og helt avslappet. Refleksologi er oftest utført med pasienten sittende i en stol, men han kan bli liggende nede også.

Hjelp pasienten slappe av. Før du starter refleksologi, må pasienten være åpen og avslappet. Har pasienten lukke hans / hennes øyne og ta lange, dype åndedrag. Ta en liten stund å lett massere sine ben og armer. Send dem til å tenke på glade, lyse tanker og ikke å dvele ved ting som kan bringe på ekstra stress og bekymring.

Study fotsoneterapi diagrammer. Refleksologi er ofte også referert til som sonen terapi. Reflexologists vil massere, presse eller skyve på visse deler av hender, føtter og noen ganger ører å nytte en annen del av kroppen samtidig forbedre generell helse. Studerer refleksologi vil hjelpe deg å vite hvilke områder av føttene og hendene vil fremme bedre helse for ryggen.

Finn spesifikke fot og hånd på ballen. Områdene for behandling av ryggsmerter er funnet på føttene. Smerter langs ryggraden kan behandles ved å fokusere på buen på hver fot. Skuldersmerter kan avhjelpes ved å fokusere på den eneste av foten rett under pinky tå. Det er også flere områder som kan behandle ryggen der nyrene, lungene og andre indre organer ligge.

Massasje målrettede områder. Når youâ € ™ ve ligger de spesifikke områder som er nødvendige for å behandle ryggsmerter, bruk fingrene til å massere, presse og presse på disse områdene. Ved å legge press på føttene, har som mål refleksologi å fremme generell helse, redusere stress og øke helse i målrettede områder. Refleksologi massasje bør vare i ca 30 minutter avhengig av hvor mange områder på kroppen du behandler og bør gjentas en eller to ganger i måneden.

Tips og advarsler

  • Hvis du har en alvorlig medisinsk tilstand, se en lege.