Digidexo.com

Slik unngår du at blæren infeksjoner

Slik unngår du at blæren infeksjoner


Selv om blæren infeksjoner er vanligvis ikke alvorlig, de er ubehagelig, upraktisk og kan ta uker å rydde opp. Hvis gått ubehandlet, kan infeksjonen føre til kroniske urinveisinfeksjoner og til slutt føre til nyresvikt. Selv om de forekommer i både menn og kvinner, kvinner synes å være mest berørt. Heldigvis er det flere forhåndsregler du kan ta for å bidra til å forhindre blærekatarr og redusere risikoen for å pådra denne bakterielle infeksjonen.

Bruksanvisning

•  Ta dusj i stedet for lange varme bad. Hyppig bading i et kar kan føre til infeksjon når forurenset vann kommer inn i urinrøret. Såper og oljer er like tilbøyelige til å forårsake infeksjon som skitt, så noe i vannet setter deg i fare.

Tørk forfra og bakover etter å gå på do. For kvinner, vil denne praksisen hindre overføring avføring inn i skjeden og deretter inn på blæren.

Drikk mye væske, særlig vann. Det er blitt antatt at tranebærjuice har helbredende egenskaper utviklet for å bekjempe infeksjoner, men snakk med legen din før du drikker noen mengder å sikre at det ikke påvirke andre medisiner du kan ta.

tømme blæren så snart som mulig etter samleie. Drikke et glass vann på forhånd vil hjelpe deg å skylle ut eventuelle bakterier som kan være til stede.

Hold deg unna feminine spray og deodoranter i underlivet. De kan irritere sart hud og føre til infeksjon.

Bruk undertøy med en bomulls skrittet fremfor nylon. Bomull puster og gir bedre ventilasjon enn nylon.

Hint

  • Pass på og snakke med legen din med en gang hvis du utvikler tegn på en blære infeksjon. Hyppig eller smertefull vannlating, overskyet urin og en lavgradig feber er alle tegn du bør se etter.