Digidexo.com

Hvordan kan jeg søke om Medical Card Gjennom velferds i Carroll County, Ohio gjør?

Hvordan kan jeg søke om Medical Card Gjennom velferds i Carroll County, Ohio gjør?


Lavinntektsfamilier kan søke om medisinsk kortet gjennom velferd i Carroll County, Ohio. Medisinsk hjelp er tilgjengelig for små barn og deres foreldre, gravide og personer med nedsatt funksjonsevne. Kvalifiserte personer kan få hjelp med reseptbelagte legemidler, medisinske prosedyrer og sykehusopphold. Programmet dekker også velvære kontroller for gravide kvinner og barn. Valgbarhet for medisinsk assistanse program i Carroll County er basert på en familiens inntekt og husholdningsstørrelse.

Bruksanvisning

•  Samle dine personlige opplysninger. Du må staten utstedt bilde identifikasjon, personnummer kort og bevis på inntekt til å søke om et medisinsk kort. Bevis av inntekt kan inkludere en lønnsslipp spire, fjorårets selvangivelse eller W-2.

Besøk Carroll County Department of Job og Family Services (se Ressurser).

Be om medisinsk bruk assistanse. Den CDJFS representant kan hjelpe deg å avgjøre hvilken medisinsk assistanse program passer dine behov.

Fyll ut medisinsk bruk assistanse. Hvis du trenger hjelp, kan en CDJFS representant hjelpe deg. Sjekk programmet for nøyaktighet før du sender det.

Intervju med en saksbehandler. Intervjuet foregår på det tidspunktet søknaden er sendt. Det kan ta opptil en time for et intervju.

Vent til en fornektelse eller aksept brev. Et brev er sendt når saken er ferdig og du er kvalifisert bestemmes. Hvis du er godkjent for medisinsk hjelp, vil en medisinsk kortet sendes til adressen du oppgav på søknaden din.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke klarer å bo for et intervju etter at du har fullført programmet, må du returnere innen 30 dager å fullføre intervjuet.
  • Avhengig av hvilken type medisinsk assistanse du er godkjent for, kan du bli pålagt å melde deg på et administrert omsorg plan. Hvis du er pålagt å gjøre det, bør du motta utfylling av skjemaer innen to uker etter aksept til medisinsk hjelpeprogram.
  • En søknad kan også sendes eller fakses til Carroll County Department of Job og familiekontor. Inkluder kopier av dine personlige dokumenter og bevis av inntekt med søknaden for å unngå en forsinkelse i behandlingen.