Digidexo.com

Mann UTI Cure

Urinveisinfeksjoner er mest vanlig hos kvinner, men menn får dem også. Behandlingen er den samme uavhengig av kjønn. Du går til legen, legen bekrefter tilstand, og, som oftest, ta deg et kurs av antibiotika til infeksjonen forsvinner.

Legens Visit

Mens det er mulig for urinveisinfeksjoner å klare på egenhånd, leger anbefaler mot denne vente-og-se-tilnærming. Infeksjoner kan spre seg til nyrene, og en nyre infeksjon utgjør en langt mer alvorlig helsetrussel. Gå til legen ved første tegn på infeksjon; vanlige symptomer inkluderer en brennende følelse ved vannlating, smertefull sex og skyet eller Odd-luktende urin.

Felles Infeksjon

Antibiotika er den vanligste formen for behandling for UVI. Vanligvis fjerner de en infeksjon i løpet av noen dager til en uke, men det er viktig å ta hele løpet av antibiotika legen har foreskrevet. Tar dem bare før infeksjonen går bort øker sjansen for at infeksjonen kommer tilbake. Vanlige antibiotika for UVI selges under merkenavnene Amoxil, Trimox, Furadantin, Macrodantin, Cipro, Levaquin og Bactrim.

Alvorlig infeksjon

Dersom infeksjonen er alvorlig, kan legen innrømme deg til sykehuset. Sykehusbehandling for urinveisinfeksjon omfatter intravenøs antibiotika.

Symptom Relief

Mens du venter på at infeksjonen forsvinner, kan du minske symptomene ved å drikke rikelig med vann. Dette fortynner urinen (og derfor reduserer brenning), og det flushes bakterier fra blæren. Mange mennesker står ved tranebærjuice som et middel for å rydde en UTI; forskning viser at det er effektivt som forebygging, men ikke nødvendigvis som behandling.

Legen din kan også hjelpe deg med å redusere symptomer ved forskrivning askorbinsyre, som senker bakterietallet i urinen, og et stoff som heter Pyridium, noe som reduserer både behovet for å urinere ofte og den brennende følelsen som følger med vannlating.