Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Toe sopp

Hvis du noen gang får tånegl sopp, ikke la det gå ukontrollert. Worst case er at du kan miste neglen etter den blir vridd og misfarget. Eller infeksjonen kan komme inn i blodet. Soppen vokser under neglen er en mikroskopisk organisme som kan forårsake infeksjoner, ifølge Mayo Clinic. Verste tilfellene kan kreve foreskrevne medisiner, men hvis du ta soppen fort nok, er det enkle hjem rettsmidler som kan gjenopprette neglen til helse med noen dedikert tid og oppmerksomhet.

Symptomer

Symptomer og tegn på denne tilstanden er lett å oppdage. Neglen vises gulnet eller formørket, og det kan være skjøre og smuldrer. Det kan være en lukt. Noen ganger er det smertefullt.

Florida-lisensiert kosmetolog Debra K.McKee har sett mange tilfeller av felles toe sopp løpet av årene i hennes skjønnhetssalong. "Beskyttere komme inn for en pedikyr og kjenner ikke sine symptomer," sier hun. "Jeg har sett det meste i eldre voksne. Du får mer opphoping av død hud vev under neglen som du alder. Døde hudceller er en svamp for fuktighet, en av de forhold som kan føre til sopp."

Eddik

Oppnå en sykdomsfri spiker er ikke til å skje over natten. "Hold tå fuktes med olje og bruke en anti-sopp middel du kan kjøpe på et apotek," McKee antyder. Hun anbefaler også soaking tå to ganger om dagen i en løsning av 1 ss. hvit eddik til 1/2 gal. vann. "Eddik er et naturlig antiseptisk og deodorizer," sier hun. Hvis det er ingen endring, råder McKee hennes lånetakerne å søke medisinsk behandling.

Baking Soda

Lag en pasta med lunkent vann og bakepulver og gni det på det berørte området; skyll og tørk foten, antyder verdens største Treasury of Health Secrets. Gjør det daglig. Helse boken anbefaler også at du "slitasje bomull sokker, endre skoene to ganger om dagen, bruke antibakteriell tørking pulver og fot deodorant og unngå krydret mat om de forårsaker føttene til å svette."

Tre Tea Oil

Nevnt ofte som en motgift til tånegl sopp er tea tree eterisk olje. "Brukes lokalt treet te olje helbreder nesten alle hudsykdommer," sier Resept for Nutritional Healing, 3rd Edition. Tre te olje er best brukt i de tidlige stadier av sykdommen.
Tånegl sopp, knyttet til idrettsutøver føtter, kan ta måneder å slutte, ifølge redaktørene av Uncommon Cures For Everyday Plager. Påføring treet te olje eller grapefruktkjerneekstrakt minst to ganger om dagen.

Hindre Toe sopp

Gå barbent på offentlige svømmebassenger og våte gulv i gym dusjrom anbefales ikke fordi tånegl sopp kan være smittsom.
For å unngå å få tånegl sopp, ikke la føttene bli svett i skoene dine. Toe sopp trives i fuktige og fuktige miljøer. Det er nyttig å bruke sandaler å la luften sirkulere. Kjøp riktig montering sko som er pustende og holde dem tørre og rene for slitasje. Sykling og fotturer i noen varme klima vil gjøre deg mer utsatt for denne soppen, men med riktig fotpleie det kan forebygges.
Selv med det beste av omsorg noen mennesker får toe sopp. Hjem rettsmidler fungerer for mange mennesker, men ikke alle, så søke medisinsk hjelp om nødvendig.