Digidexo.com

Hvordan å miste vekt Med Diuretika

Hvordan å miste vekt Med Diuretika


En diuretisk er enhver substans som øker produksjonen av urin. Det er fire generelle kategorier: høyt under taket, salt, kaliumsparende og tiazider. Hver av disse gruppene øke vannlating, men gjør det på en annen måte. En vanndrivende er oftest brukt medisinsk for å behandle ødem, hjertesvikt, høyt blodtrykk og noen nyresykdom, men det også er tatt som et vekttap hjelpemiddel. Her er hvordan du kan gå ned i vekt med diuretika.

Bruksanvisning

holdes en midlertidig vekttap fra diuretika, spesielt når det er en betydelig mengde av væskeretensjon. Diuretika er tatt oftest når en stor mengde vekt behov for å gå tapt i løpet av kort tid.

Forvent diuretika å være ineffektiv for langsiktig vektkontroll. På grunn av at vekttapet er forårsaket av tilbakeholdt fluid og ikke fett, vil det bli gjenvunnet så snart man drikker ytterligere fluid.

Ta matvarer med naturlig vanndrivende egenskaper. Matvarer har en mer skånsom diuretisk virkning enn medisinering, men kan likevel være effektive i behandling av en liten mengde av væskeretensjon. Apple cider eddik, tyttebær og noen drikke som inneholder koffein er naturlige diuretika. Apple cider eddik er høy i kalium slik at den kan bidra til å erstatte kalium tapt gjennom hyppig vannlating.

•  Vurder risikoen ved misbruker diuretika. Deres langvarig bruk kan føre til dehydrering og en kaliummangel, noe som kan være farlig.

Se på andre bivirkninger av diuretika. De mest vanlige er svimmelhet, svakhet og avmakt i noen tilfeller.