Digidexo.com

Hvordan behandle Hånd Vorter

Hvordan behandle Hånd Vorter


Hånd vorter er en vanlig sykdom forårsaket av HPV-virus. Enhver type vorte på legemet er forårsaket av dette virus. Hånd vorter kan komme i mange former og størrelser, og synes enten rødlig eller hvitaktig i fargen. Hånd warts kan også vises i små klynger på håndflatene. Det finnes flere behandlingsalternativer for håndvorter.

Bruksanvisning

•  Kjøp en over-the-counter vorte remover. Velg mellom frysing opsjoner, salver og bandasjer som inneholder salisylsyre som forårsaker vorte til å forsvinne.

Kjøp en organisk, naturlig vorte remover. Se etter produkter som bruker oljer fra planter til å fjerne vorter funnet på kroppen. Vorter forsvinner innen 2 til 6 ukers behandling.

Gå til legen å ha vorte frosset med flytende nitrogen. En blemme vil danne og forårsake vorte å falle av.

Opt for laserbehandling. En laser brenner blodkar inne i vorten. Dette bevirker at vorten å dø og falle av. Denne prosedyren er mindre populært enn fryse alternativet.

Prøv duct tape. En på-hjem middel er å plassere duct tape over det infiserte området. Sug hånden din i kveld og gni det vorte med en Emery bord. Dekk med duct tape. Gjenta dette daglig, og det vorte bør forsvinne etter flere uker.

Hint

  • Du kan velge å ikke behandle hånden vorte i det hele tatt. I mange tilfeller, spesielt med barn, vil kroppens immunsystem kurere vorter på egen hånd.
  • Hånd vorter kan smitte til en annen person, så er det viktig å holde vorte dekket.