Digidexo.com

Slik finner du ut om du har Erektil dysfunksjon

En indikasjon på at en mann har erektil dysfunksjon er manglende evne til å ha en fast ereksjon 25 prosent eller mer av tiden, ifølge Mayo Clinic. De fleste menn opplever noen problemer med ereksjon, og dette mange ikke være et problem. Men når det forstyrrer vedvarende med sexlivet ditt, kan du ha erektil dysfunksjon. Det er viktig å oppsøke lege dersom det er mistanke om erektil dysfunksjon fordi det kan indikere tilstedeværelse av en annen alvorlig medisinsk tilstand.

Bruksanvisning

Erektil dysfunksjon Diagnose

•  Gå til legen din dersom du har gjentatt problemer med å holde en ereksjon under sex. Legen din kan bidra til å identifisere årsakene til tilstanden din, og vil være i stand til å oppdage underliggende medisinske tilstander som diabetes eller hjertesykdom.

Svar legens spørsmål om ditt sexliv og emosjonelle helse, samt om eventuelle sykdommer du måtte ha eller medisiner du tar. Ifølge National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse (NKUDIC), kan en lege også være lurt å snakke med din partner. The Mayo Clinic rapporterer at legen kan ha du midlertidig stoppe eller endre noen av dine medisiner for å se om disse bidrar til tilstanden. Det er viktig å være ærlig med legen din slik at hun har den beste informasjonen til å basere en diagnose.

Send inn til testing som anbefalt av legen din. Ifølge Mayo Clinic, kan dette omfatte ultralyd til å overvåke blodstrøm; testing av nerver i området; dynamisk infusjon cavernosometry og cavernosography (DICC), en prosedyre ved hjelp av en farget dye å oppdage problemer med blodstrømmen utført med en bedøvelse; og et nattlig tumescence test for å finne ut om mannen kan få normal ereksjon i ikke-seksuelle situasjoner. Ifølge NKUDIC, andre tester inkludere undersøkelse for å finne fysiske eller hormonelle problemer, og blodprøver for å sjekke testosteron og andre nivåer.

Tips og advarsler

  • Ikke vær redd for å snakke med legen din om din seksuelle helse. Oppsøke hjelp for erektil dysfunksjon kan hjelpe deg å få din seksuelle funksjon, bedre tilfredshet for deg og din partner.
  • Ikke forsøk å behandle erektil dysfunksjon på egen hånd. Det er lett å forårsake skade på ømfintlige vev i penis.