Digidexo.com

Urter for å hjelpe tykkere hår

Urter for å hjelpe tykkere hår


Du kan bruke urter for å hjelpe håret tykkere. Urter som inneholder proteiner som silika kan hjelpe håret ser tykkere og blankere når den brukes. Urter høy i vitaminer og mineraler også kan forbedre tykkelsen ved å legge næringsstoffer til håret ditt. Kjerringrokk, brennesle, persille og comfrey alle har egenskaper som kan bidra til å tykne deg håret.

Horsetail

Kjerringrokk er en urt som inneholder en stor mengde silisiumdioksyd. Den er tilgjengelig på helsekostbutikker. Du kan ta horsetail internt eller bruke det som et hår skylling. Internt kan kjerringrokk også være effektivt for å forebygge slitasjegikt, og kan bidra til å forbedre din hukommelse, ifølge University of Maryland Medical Center. Hvis du ønsker å bruke horsetail internt, foreslår University of Maryland Medical Center bløtlegging 2 til 3 ts. i 1 liter vann i ca 15 minutter; drikker tre ganger daglig. For å bruke kjerringrokk som et hår skylling, bratt 2 til 3 ts. kjerringrokk i 1 liter vann i minst 15 minutter og opp til en time. Etter vanlig sjamponering, skylle håret med kjerringrokk te. Du kan ta skyllevannet i en bøtte plassert under håret og på nytt opptil tre ganger for bedre metning.

Nettles og Persille

Nettles og persille anses gode urter for å fremme tykk, skinnende hår. Disse urter inneholder mange næringsstoffer, for eksempel vitamin B og C, så vel som sink. Disse næringsstoffene er avgjørende for sunt hår og kan være årsaken til en brennesle eller persille hår skylling kan hjelpe håret ser tykkere eller blankere. Nesle eller persille te kan være beruset for sine helseeffekter også. For å bruke en brennesle eller persille hår skylling, rett og slett sette mot 2 til 3 ts. av tørket urt i 1 liter vann i ca 15 minutter. Etter sjamponering, skylle håret med te. Du på nytt opptil tre ganger for økt effekt.

Comfrey

Comfrey, brukes eksternt, kan også arbeide for å tykne hår; har imidlertid denne urten blitt utestengt for intern bruk i USA og mange andre land på grunn av sin giftighet. Ikke bruk det på skadet hud. Som et hår skylling, er det liten risiko for toksisitet, men forsiktighet bør likevel tas med denne urten. Ifølge University of Maryland Medical Center, må du ikke bruke den på barna, selv eksternt. Comfrey inneholder stoffer som hjelper huden regenerere, ifølge University of Maryland Medical Center, og disse stoffene kan bidra til comfreyâ € ™ s bruk som et hår fortykningsmiddel.