Digidexo.com

Hvordan forbedre organisasjonen ferdigheter i sykepleie

Gode ​​organisatoriske ferdigheter er en viktig ingrediens for å lykkes i sykepleie, hvor avbrudd, kriser og uforutsette situasjoner er alle en del av jobben. Gjøre det beste bruk av din tid kan føre til bedre resultater, redusert stress og færre feil. Sykepleie er krevende både fysisk og mentalt. Holde organisert kan redusere stress og hjelpe ditt skift kjøre jevnere.

Bruksanvisning

Utvikle en rutine

•  Utvikle en rutine. Ta noen minutter etter at du mottar rapport å prioritere den første halvdelen av ditt skift. Skriv notater til deg selv om behandlinger eller medisiner som vil bli gjort ut av rutinen tidsplanen, til telefonsamtaler som må gjøres, og andre relevante påminnelser. De 15 minuttene du bruker i starten av arbeidsdagen for å få det hele sammen kan utgjøre forskjellen mellom en hektisk eller en myk overgang.

Opprett en standardisert rapport ark. Bruk den til å prioritere arbeidsmengden, skrive behandlinger, kaller notatet du trenger å gjøre, og døyt spesielle merknader og annen relevant informasjon.

Bruk alltid arket på samme måte. Det gjør det enkelt for deg å finne informasjon på et øyeblikk. Finne en metode som fungerer for deg å minne deg på oppgaver, behandlinger eller medisiner som må gjøres på et bestemt tidspunkt. Skrive disse prosedyrene i rødt, sirkle dem, eller å markere dem alle fungerer godt. Huskelapper kan hjelpe, så lenge de ikke blir borte.

Charting

Figur effektivt. Avhengig av hvilken type kartlegging system anlegget ditt har på plass, kan det være mest effektivt for deg å kartlegge mens i pasientens rom. Noen sykehus som bruker en sentral kartsystem på sykepleierens stasjon gjør det nødvendig for deg å ta notater legges inn senere. Holde god klart notater vil hjelpe med effektiv og nøyaktig kartlegging.

Følg institusjonens kartlegging retningslinjer. Hold det nøyaktig og konsis. Ikke "over chart" ved å sette informasjon på flere steder enn nødvendig.

Ta hensyn til hvordan medarbeidere diagram. Se på metodene som brukes av velorganiserte medarbeidere og lære av dem. Spør din arbeidsgiver å tilby opplæring på effektiv kartlegging.

Time Management

Legg lommene og lager handlekurven. Holde ofte brukte elementer på hånden ved å gjøre bruk av lommer og medisiner kurven sparer tid og trinn. Hvis du har alt du trenger før du hodet inn i en pasientenes rom, vil du ikke å gjøre flere turer ned hallen, hvor du sannsynligvis til å bli "fanget" for noe annet.

Planlegg fremover. Hvis du synes du er mer effektive i starten av ditt skift, prøv å komme i forkant av deg selv hvis det er mulig og forberede for den siste halvdelen av ditt skift ved å samle forsyninger eller gjennomføring av andre aktiviteter på forhånd.

Gjør hva som fungerer best for deg. Noen sykepleiere synes det er mer effektivt å gjøre runder og ta vare på raske oppgaver, før takle prosedyrer som tar opp en stor blokk av gangen. Når det er mulig, forsøke å kartlegge og gjøre nødvendige telefonsamtaler i løpet av ett kvartal av gangen i tillegg; dette kan eliminere turer frem og tilbake til skrivebordet.

Ta pauser. Det er lett å gå glipp av en pause når du er ekstremt opptatt, men tar seg tid til å stoppe for et par minutter kan redusere stress og gjøre resten av ditt skift kjøre jevnere.

Deleger. Ikke ta på arbeidet til hjelpere og støttepersonell på bekostning av å gi sykepleie. Be om hjelp når du trenger det. Hvis du har en vanskelig skift, be om hjelp tidlig. Da vil du være klar til å hjelpe andre når de trenger det. Og ikke glem, en liten "takk" går en lang vei.

Vær prepared.Familiarize selv med prosedyrer enheten utfører slik at du vet hva du kan forvente. Hvis du vet at du skal få en ny pasient eller bistå med en prosedyre, forberede så mye som mulig på forhånd. Å være forberedt på forhånd gjør ditt skift kjøre mer jevnt og reduserer stress.