Digidexo.com

De beste botemidler for Insomnia

De beste botemidler for Insomnia


Insomnia er manglende evne til å sovne eller forbli sovende. Søvnløshet kan forekomme hos både menn og kvinner, og i mennesker i alle aldre. Hvis søvnløshet ikke er kurert, vil det påvirke den lidende jobb eller skoleprestasjoner. Etter hvert kan det også påvirke den enkeltes helse. Det er noen ting du kan gjøre for å ta affære.

Melk eller Tea

Både melk og te er stor for å hjelpe en person gjør deg klar for søvn. Melk inneholder kalsium, som er kjent for sin beroligende effekt. Faktisk er det anbefalt at hvis du tar et kalsiumtilskudd som du gjør det om natten. Bare varme opp et glass melk og drikke det før du går til sengs. Et annet middel er å forberede en kopp kamille te. Denne teen vil fremme sleep.You kan bringe te med deg til sengs og drikke det mens du leser en bok. Te vil få kroppen trøtt og boken vil få øynene søvnig.

Trening og kosthold

Trener daglig og spise riktig vil holde kroppen sunn, slik at søvnen vil komme naturlig. Trikset er å trene om morgenen eller ettermiddagen. Hvis du venter til natta, vil pulsen øke, noe som vil gjøre det vanskelig for deg å sovne. Som for din diett, spiser for mye mat, eller mat som er høy i fett eller sukker, vil gjøre det vanskelig for deg å sovne. Det er også noen sunne matvarer du kan bruke som en snack som vil bidra til å gjøre deg søvnig. De omfatter kalkun, soya nøtter og gresskarkjerner.

Urter

Det er noen helt naturlige stoffer du kan ta for å hjelpe deg med å få sove om natten: Valerian rot og melatonin. Du kan kjøpe en av disse på en helsebutikk som GNC. Valerian root er en urt som har en beroligende effekt, og brukes ofte for personer som lider av stress. Siden stress er ofte årsaken til søvnløshet, er det fornuftig å ta Valerian rot. Det andre valget er melatonin. Melatonin er et hormon som produseres av kroppen din. Nivåene begynne å stå opp om natten for å få deg til å bli trøtt og sovne. Hvis kroppen din ikke produserer nok (du vil vite om du ikke er trøtt eller ikke kan sovne), kan du ta en melatonin supplement.

Ting du bør unngå

Det er et par ting som kan bidra til søvnløshet. Aldri drikke drikker som inneholder koffein før sengetid, eller enda tidligere på dagen hvis kroppen din er følsom for koffein effekter. Neste, du vil hoppe naps og sove lenge i helgene. Eventuelle ekstra søvn i løpet av dagen vil holde deg fra å bli lei om natten. Til slutt, ikke se på TV før sengetid. Det kan holde tankene opptatt, slik at selv om kroppen din er klar for søvn, tankene dine vil ikke være.