Digidexo.com

Aerobic fitness øvelser

Aerobic fitness øvelser


Aerobic øvelser er de som bruker oksygen for å brenne karbohydrater og fett, som for eksempel kjører. I kontrast, løfte vekter og styrke-trening rutiner er anaerob fordi de ikke bruker oksygen eller brenne fett. Et balansert program omfatter begge typer, og du kan variere aerobic del av din fitness-programmet ved å mikse og matche de mange valg tilgjengelig.

Forstå Aerobic Fitness

Aerobic øvelser føre til at du puster dypere mens kroppen behandler mer oksygen. Også kalt utholdenhetsøvelser, bruker de kontinuerlige bevegelser av de store musklene og øke din kardiovaskulære kondisjon. Voksne bør få 30 til 60 minutter med moderat aerob trening fem dager per uke, ifølge American College of Sports Medicine. For mer energisk aktiviteter, som løping, anbefaler ACSM 20 til 60 minutter med trening minst tre dager i uken. Du kan også kombinere kortere treningsøkter for å gjøre opp tiden du har trent.

Gå før du kjører

Turgåing er en ideell aktivitet for nybegynnere, spesielt hvis du begynne langsomt. The American Council on Exercise anbefaler gå på plass eller strekke som en varm-up. For god form, holde hodet høyt, slapp skuldrene og la armene svinge. Løping krever et høyere nivå av form, så ACE anbefaler å få legen din godkjenning først. Hvis du er nybegynner, vil du sannsynligvis starte på et lavere jogging tempo. For riktig kjører holdning, lene seg fremover fra anklene og holde hodet nivå, slående med hælene før du kaster til forsiden av foten. Wear polstrede sko for å beskytte føttene for å gå eller løpe, spesielt på hardt underlag.

Work Out Innendørs

Aerobic dans er en morsom måte å trene i en klasse på treningsstudio eller hjemme foran en video. Lav effekt programmer kan utføres av de med felles problemer, og high-impact aerobic kan gjøres for en hardere treningsøkt, som trinn aerobic. Treningsapparatene på treningsstudio tilbyr mange flere alternativer, for eksempel tredemøller, stasjonære sykler, Crosstrener og ski maskiner. Du kan også velge en trapp klatrer eller stepper, selv om disse maskinene utfordre de kne-og hofteledd. Når du plukke en favoritt, kan du kjøpe et hjem versjon for praktiske økter når som helst.

Svømmetur eller Cycle

Svømming og sykling er fritidsaktiviteter med aerobic fordeler. Den mest populære svømme hjerneslag er gjennomgangen, også kalt freestyle, men du kan legge interesse og variasjon i treningen ved å blande i bryst, sidestroke eller sommerfugl. Hvis du ikke kjenner slag, kan du ta leksjoner på et community college eller treningssenter. For eksempel, god form for gjennomgangen krever å holde kroppen din langstrakt. Sykling er en annen aktivitet du kan nyte alene eller sammen med andre. Det er lav effekt og lett på leddene, en fordel for leddgikt og overvektige personer. Men i dårlig vær kan du noen ganger må erstatte innendørs sykling, avhengig av klima.