Digidexo.com

Hvordan behandle leddgikt med Feverfew

Artritt er en kronisk felles tilstand. Det kan være enten inflammatoriske eller degenerative noen ganger mer. Én av fem (over 21%) voksne i USA oppgir at legen diagnosen leddgikt. I 2030, anslagsvis 67 millioner av amerikanere i alderen 18 år eller eldre er anslått å ha lege-diagnostisert leddgikt. Noen av de vanligste symptomene på leddgikt er hevelse av de små leddene, spesielt hender og føtter og generell leddsmerter, stivhet og ømhet. Rundt en fjerdedel av revmatoid artritt lider slutt få revmatoid knuter under senere stadium av sykdommen. Disse er herdet klumper som utvikler seg under huden. Hvis revmatoid artritt forårsaker vedvarende leddbetennelse, da det kan ødelegge brusk og bein integritet, oftest i føtter og hender.

Bruksanvisning

Hvordan behandle leddgikt med Feverfew

Feverfew er en flerårig urt med krysantemum som blomster som er headily parfymert. Urten antas å ha nytte leddgikt på grunn av sin anti-inflammatorisk egenskaper.

Lag en feverfew te ved å koke en teskje av tørket urt i 1cup vann. La det bratt i 10 minutter og deretter press og drikk mens varm. Legg honning å blidgjøre.

Et skjær er gjort, ved å fylle en krukke med den nødvendige mengde av urt (200 gram tørket eller 300 gram fersk, hakkede urter til en liter av væsken er nødvendig). Dekk bladene med a25% alkohol / vann løsning. Vanligvis vodka er brukt eller rum som vil bidra til å blidgjøre smaken av bitre urter; aldri bruke tresprit eller teknisk sprit. Destillert vann, eddik eller glycerol kan brukes til å gjøre ikke-alkoholiske tinkturer. Deretter legge vann for å fylle opp glasset og forsegle lokket tett. Sett glasset inn i et mørkt sted og la bratt i minst to uker, risting daglig. Når du er klar, til press gjennom cheesecloth eller muslin og oppbevar løsningen i mørke flasker eller krukker hindre sollyset påvirker styrken. Tinkturer vil vare opptil to år hvis de oppbevares i en lufttett beholder. Feverfew tinktur kan tas i skjr skjema som ikke overstiger en dose på 5-10 dråper hvert 30. minutt ved utbruddet av en migrene.

En krem er en blanding av vann med fett eller oljer, som mykner og blander med huden. Hjemmelagde kremer vare i flere måneder, lenger hvis de oppbevares i kjøleskap eller kjølig sted. Noen få dråper benzoin skjær vil bevare lenger. Bland sammen 25g hvit bivoks, 25 g vannfri lanolin, 100ml solsikkeolje, 25 ml glyserin og 75ml vann. Varm opp blandingen og tilsett 50 g tørket urt, under stadig omrøring. Sil og hell i en krukke, tetting når avkjølt.

Feverfew er også tilgjengelig i form av ekstrakter, kapsler og tabletter laget av tørket feverfew. Anbefalt daglig dose er 50-100 mg, selv om opp til 250 mg av feverfew kan tas uten å forårsake bivirkninger.

Tips og advarsler

  • Feverfew bør ikke brukes av gravide eller ammende kvinner, fordi det fremmer livmor og menstruasjons stimulering. Det bør ikke brukes av alle som er følsomme for planter av ragweed familien, eller har en allergi mot pyrethrins. Feverfew bør ikke gis til barn under to år.