Digidexo.com

Glukose Myter

Blodglukose transporteres gjennom blodet, og fungerer som en energikilde for celler i kroppen. Dessverre, kan glukose myter villede enkeltpersoner som ønsker skikkelig informasjon om administrasjon av blodsukkernivået.

Genetisk

Selv om det er mange mennesker med blodsukkerproblemer ikke alle med diabetes får det fra et familiemedlem. De med type 1 diabetes kan arve det, men det er ikke tilfelle for de med type 2 eller insulinresistent diabetes.

Matvalg

Mange diabetikere blir fortalt at de aldri bør spise sukker eller søtsaker på grunn av deres blodsukkernivå. Selv søtsaker gjør heve blodsukkernivået, kan diabetikere trygt spise søtsaker i moderate mengder som en del av en ernæringsmessig plan.

Border

Noen mennesker blir fortalt at du kan være en borderline diabetiker eller har border blodsukker nivåer. Border blodsukker ikke eksisterer; du enten har problemer med blodsukkernivået, eller du ikke. Du kan imidlertid ha pre-diabetes, noe som betyr at du har spesifikke risikofaktorer som kan føre til diabetes hvis ikke riktig behandlet.

Symptomer

Du vil ikke alltid være i stand til å bedømme blodsukkernivået basert på den måten at du føler deg. Noen mennesker som har problemer med høye eller lave blodsukkernivået ikke har noen symptomer.

Medisinering

En vanlig myte er at når du tar blodsukker medisiner, for eksempel insulin, du kan spise noe som du vil. Medisinering fortsatt svært avhengig av et sunt kosthold slik at kroppen din ikke trenger å jobbe hardere for å opprettholde sunne blodsukkernivået.