Digidexo.com

Hvordan bruke Reiki Med Autistic Children

Reiki kan komme alle typer mennesker, uansett hvor alvorlig deres fysiske eller psykiske problemer er. Autisme er et eksempel på dette. En Reiki behandling er godt egnet til å hjelpe autistiske barn, på grunn av sin bruk av myke innslag og fokus på ro.

Bruksanvisning

•  Forbered barnet for hans Reiki behandling. Har barnet bruke forberedelsestid i en aktivitet og miljø han finner behagelig. Selv om dette kanskje ikke er et tradisjonelt miljø for å generere ro, bør barnet få lov til å gjøre hva han vil for å føle seg avslappet.

føre forsiktig autistiske barn til Reiki behandlingsrommet. I teorien bør barnet føle deg avslappet nok til at behandlingsrommet ikke skulle forstyrre henne. Men på grunn av innholdet av autisme, blir barnet kan motstå tatt med til et merkelig sted, så forbered deg på å utføre Reiki behandling i et område der barnet føler seg rolig.

Tegn ut noen negative energien som er i den autistiske barnets kropp. Reiki utøvere debattere hvordan dette kan gjøres, men den enkleste teknikken for nybegynnere er å sette barnet med nok Reiki energi at den negative energien må gå ut av kroppen.

Konsentrer deg om bruken av de åtte første Reiki håndposisjoner for å sette mot pasientens hode med Reiki energien. Dette vil forbedre barnets hjerne funksjon, frigjøre barnets problemer med å uttrykke seg og forbedre barnets håndtering av hennes tanker og følelser. Disse er alle problemer som forårsakes av autisme, og så Reiki behandling i dette området skal føre til en svekkelse av symptomene.

Fokus på andre Reiki behandlingsområder som kan bidra til å minske symptomene på autisme. Disse inkluderer hofter, lår, ankler, knær, legger og skuldre. Konsentrerer seg om disse områdene vil hjelpe autistiske barn avtale med byrder, mangel på indre styrke og angst.

Vær forberedt hvis de autistiske barn opplever noen negative ettervirkninger. De har sannsynligvis flere giftstoffer pent opp i kroppen, noe som vil bety at infusjon av Reiki har forlatt dem følelsen sint eller deprimert. Roe opprørt barn ned hvis dette skjer, og sørge for at de drikker flere glass vann for å skylle giftstoffer ut av dem.

Gi barnet vanlige Reiki behandlinger. Selv om hun ikke kan forstå hva som blir gjort med henne, kan hun vise til en svekkelse av autisme symptomer. Arbeid i tandem med barnets foreldre og leger for å holde rede på barnets utvikling.

Tips og advarsler

  • Reiki kan bare brukes som en terapi for autistiske barn. Det vil ikke kurere et barn av autisme. Sørg for at pasienten kombinerer Reiki behandlinger med psykologiske behandlinger for å få de beste resultatene.