Digidexo.com

Hjem rettsmidler for Thyroid Problemer

Thyroxin er det hormonet som skjoldbruskkjertelen din er ment å frigjøre. Thyroid sykdommen kan føre til for mye eller for lite thyroxin. Skjoldbrusk helse er en viktig del av å opprettholde utholdenhet, menneskelig vekst og proteinsyntese, temperaturregulering og cellulær oksygenforbruk. Skjoldbrusk problemer kan føre til tretthet og fedme. Hjem rettsmidler for skjoldbrusk problemer kan bidra til å revitalisere skjoldbruskkjertelen.

Symptomer og Diagnose

Symptomer på en skjoldbrusk problem er depresjon, slapphet, frysninger, vektøkning, kronisk tretthet, tørr hud, hårtap, eksem, voksen akne, muskelsmerter, forstoppelse, heshet, PMS, menstruasjonsforstyrrelser, lav libido, hovne føtter og ben, sprø negler og et dårlig immunforsvar. Bortsett fra en lege laboratorietest, kan skjoldbrusk problemer også bestemmes ved å overvåke basal kroppstemperatur. Ved oppvåkning, men før stiger ut av sengen, ta en armhulen lesing av kroppens temperatur i ti minutter. Legg temperaturen fra hver dag, og deretter dele med ti. Hvis gjennomsnittet er under 97,8 grader, er noe galt. Har legen din teste deg videre.

Spirulina & Tare Seaweed

Kroppen din trenger jod for å gjøre skjoldbrusk hormoner, så spirulina (blågrønnalger) og tare tang er en av de eldste hjem rettsmidler for skjoldbrusk problemer. De er tilgjengelige i kapsler fra kinesisk medisin distributører og urtemedisin forsyne butikkene. Den jod som brukes for å kontrollere bakterier, derimot, er ikke det samme - en svært liten mengde av dette kan drepe deg, så ikke prøv det.

Vitaminer og mineraler

Kalsium, jern, kobber, sink, mangan, terbium, neodym, og thulium er mineraler og sporstoffer som er viktige for funksjonen av metabolske reaksjoner i skjoldbruskkjertelen. En vitamin B-kompleks forbedrer muligheten for cellene å motta oksygen, bedre energi og hjelpe til med fordøyelsen, i skjoldbruskkjertelen, og immunitet. Noen leverandører distribuere skjoldbrusk formler som kombinerer disse ingrediensene. Ta kontakt med en profesjonell naturlege, men fordi noen ingredienser motvirke hverandre og noen er bedre absorbert i mat kilder og flytende former.

Urter for å behandle Thyroid Problemer

Primrose olje er rik på aminosyrer, som nærer skjoldbruskkjertelen. Blæretang og svart valnøtt er rike på jod og svart valnøtt har en ekstra dose av mangan, som hjelper kroppen absorbere jod. Sibirsk ginseng gir næring til binyrene og thymus, som begge støtter skjoldbruskkjertelen. Sunn østrogennivået kan påvirke skjoldbruskkjertelen, så klaseormedrue og agnus castus brukes for å opprettholde østrogennivå. Agnus castus støtter også hypofysen. Videre er irsk mose sies å ernære skjoldbruskkjertelen på samme måte som jod gjør, og mullein kan redusere hevelse i kjertler og beskytte myke vev.

Kosten rettsmidler for Thyroid Problemer

En diett rik på friske grønnsaker og lite bearbeidet mat gir mer næring og vitaminer enn standard amerikansk diett. Kutt ned på kaker, brød, høy fruktose mais sirup, alkoholholdige drikker, godteri, pop og kaker. Disse matvarene er rike på kalorier, lite absorberbare næringsstoffer. Gule grønnsaker, egg, gulrøtter og mørkegrønne bladgrønnsaker er rike på vitamin A, som bidrar til å øke jod absorpsjon. Sea grønnsaker som tare, dulse, arame, nori, hijike, kombu og wakame er rike på jod, som er noen typer fisk.

Fysisk aktivitet

Øk din fysiske aktivitet. Hvis fedme har ført deg inn i en stillesittende livsstil, begynne å øke aktivitetsnivået ditt. Susan Powter utviklet et treningsprogram etter å ha veid over 300 pounds og deretter miste overflødig vekt. Hun startet på hennes sofaen under reklamepauser, rett og slett ved å løfte bena opp gjentatte ganger til hennes energinivå økt nok til et punkt der hun kunne stå. Trening bringer oksygen og sirkulasjon til hele kroppen, inkludert skjoldbruskkjertelen. Komme i form igjen kan sparke din skjoldbruskkjertelen tilbake i form.