Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne tegn på Attention Deficit Disorder

Hvordan gjenkjenne tegn på Attention Deficit Disorder


Alle barn er aktive og krever tid til å utvikle evnen til å delta for kortere eller lengre tid. Her er noen måter å identifisere om barnet kan ha ADHD.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din. Hver stat og skolekrets har forskjellig tolkninger av føderale lover om diagnosen ADHD (ADD). Legen din vil kunne gi deg klare retningslinjer for diagnostisering eller henvise deg til noen som kan. Legen kan også gi deg noen medikamentfrie løsninger for å prøve hjemme.

Se barnet ditt. For å diagnostisere ADD, må barnet vise noen karakteristiske trekk for seks eller flere måneder på rad, og de må være tilstede før 7 år gammel. Store livshendelser som en død eller skilsmisse kan utløse endring atferd, samt en brå bevegelse eller endring i skolen.

Still deg selv disse spørsmålene. Har barnet ditt ikke betale nær oppmerksomhet til detaljer eller gjør slurvefeil? Ikke synes å lytte når snakket med direkte? Unngå, misliker eller nekte å gjøre oppgaver som krever vedvarende mental anstrengelse? Har problemer med å følge retninger? Har problemer med å være på ett sted da bedt om å? Endre aktiviteter uten å fullføre den første? Dette er indikasjoner på at barnet ditt kan ha et problem som går på og trenger videre faglig observasjon.

Vurdere områder der barnet opplever problemer. Hvis barnet ditt viser disse og andre atferd, er det mulig han eller hun kan ha ADD. Men hvis manglende evne til å delta ikke har en negativ effekt på minst to områder, som for eksempel skolearbeid og sosialt samspill, du kan bare ha en dristig barn eller kanskje må vurdere andre former for inngrep. Før barnet er diagnostisert og merket med ADD, sørg atferd barnet utstillinger er ikke et produkt av en overarbeidet eller hektisk livsstil.

Tips og advarsler

  • Prøv å endre ditt barns kosthold for å inkludere mer ferske matvarer og mindre bearbeidet mat.
  • Ta barnet ditt fra fornærmende eller kaotiske omgivelser.
  • Tilbringe mer kvalitetstid med barnet ditt. Negativ atferd er ofte et knep for å få oppmerksomhet fra voksne, selv om den er negativ oppmerksomhet.
  • Finn informasjon om hvordan du effektivt forelder din ADD eller ADHD barnet, hvis du opplever ekstrem frustrasjon.