Digidexo.com

Hvordan bli kvitt en kald hos barn

En enkel forkjølelse kan gjøre et barn føler seg forferdelig. Heldigvis finnes det flere tiltak du kan ta for å hjelpe barnet ditt med å komme gjennom denne felles sykdom. Ta alltid et sykt barn til legen for å sørge for at det ikke er influensa.

Bruksanvisning

•  Gjør barnet drikke mye sportsdrikke. Væsker er den beste behandling for en kald. Sportsdrikker er bedre enn vann fordi de inneholder kalium og natrium.

Gi barnet ditt en slimløsende medisin som Robitussin eller Vicks. Disse legemidlene lindre lunger og bryte opp slim.

Gi barnet ditt antihistaminer som Sudafed eller Benadryl. Husk å krysse av i boksen for å se hvilket område antihistamin mål. Noen er utformet for å bekjempe lunger i halsen, mens andre målrette en rennende nese, eller begge hals og nese.

Gi barnet smerte medisin som Tylenol Cold eller dayquil. Velg smerte medisin laget med paracetamol i stedet for aspirin. Smertestillende medikamenter vil ikke kurere en kald, men kan bidra til å avlaste barnets smerte.

Hint

  • Flere medisiner bør ikke brukes samtidig. Se baksiden av boksen for informasjon om medisinen er farlig å bruke i forbindelse med andre, eller hvor lenge du bør vente før du tar noe annet.