Digidexo.com

Hvordan våkne noen Når Sleep WalkingSleepwalking er mest vanlig hos små barn mellom tre og 12. Selv om tilstanden ikke er en lidelse med mindre det forstyrrer daglige prestasjoner på skolen eller arbeid, betyr det kjøre i familier. Søvngjengeri vanligvis skjer i løpet av den første timen med søvn, når personen når det dypeste nivået. Dette er grunnen til å våkne en søvngjenger er prekær. Ingen skade kommer til ham ved å bli vekket. Men ofte ender han opp desorientert, redd og uforutsigbar.

Bruksanvisning

•  Ta av lokket på en metallbeholderen og fylle innsiden halvveis med små og harde gjenstander. Objektet skal være høyt når rystet. Mynter, skruer eller små perler ville alt fungere godt.

Plasser beholderen lokket på igjen. Tape lokket på plass med en stripe av duct tape. Sett beholderen i nærheten av sengen, slik at du har enkel tilgang til det om natten når du trenger det.

Før søvngjenger tilbake til sengs, hvis det er mulig. Forsiktig la en hånd på en av albuene og styre ham mot hans rom. Hvis han ikke følger, stå 2-3 meter fra ham og kraftig riste beholderen.

Fortsett å riste beholderen før personen har våknet opp. Når våken, fortell ham hvem du er, på en betryggende stemme, men ikke gå mot ham. Siden personen ikke gjenkjenner deg i starten, kan han bli opphisset og slå ut.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke kan vekke søvngjenger, og han ikke tillater deg å føre ham tilbake til rommet, bo hos ham for å sikre at han ikke forårsaker skade på seg selv eller noen andre.
  • For en gjentakelse lovbryter søvngjenger, installere en liten dør alarm på soverommet hans dør, som går av når han vandrer ut.