Digidexo.com

Virkningene av Massasjeterapi på Adrenal utmattelse

De to små kjertler som sitter på toppen av nyrene er binyrene. Disse kjertlene produserer hormoner som brukes til metabolisme. Dette systemet gjør også produktene kroppen bruker for å takle hverdagen. Et eksempel på dette er adrenalin. Adrenalin er det hormonet som produserer reaksjoner på stress eller fare. Det gjør ditt hjerte pund raskere, elevene utvide, og hjernen blir skarpere slik at du kan ta opp hva som forårsaker stress. Konstant eksponering for stressende situasjoner vil føre til at binyrene til å bli overarbeidet og fungere feil. Denne tilstanden er adrenal utmattelse.

Symptomer

Symptomer på adrenal utmattelse inkluderer humørsvingninger, manglende evne til å sove eller bekjempe sykdom, depresjon, trøtthet og mangel på interesse i livet. Til slutt, kan adrenal utmattelse føre til problemer med skjoldbruskkjertelen og stoffskiftet.

Massasjeterapi

Den MassageTherapy nettsiden definerer massasjeterapi som "anvendelse av forskjellige teknikker til muskelstruktur og mykt vev i menneskekroppen." Dette betyr elting muskler og bløtvev og trykke ned på ulike områder for å øke blodgjennomstrømningen og slappe kroppen. Forskjellige teknikker kan omfatte vibrasjoner, olje terapi og aromaterapi.

Effektiviteten av Massage Therapy

Mens massasje terapi vil avlaste stress midlertidig, det er som å bruke en Band-Aid til din tilstand. Det er viktig å adressere den underliggende årsaken. For å forbedre funksjon av binyrene, må du forbedre ditt liv. Binyrene er ikke det eneste som blir påvirket av ekstrem stress i kroppen din. Din generelle helse er avhengig av å håndtere problemet.

Når du har bestemt den underliggende årsaken, er massasjeterapi én måte å gjenvinne sunn status. Det er også en måte å skjemme bort deg selv hvis du føler overtaxed eller stressa. Massasje terapi kan være effektive i å forebygge adrenal utmattelse og fremme avslapning.

Noen Andre ting du bør vurdere

Andre ting du kan gjøre for å lindre adrenal utmattelse kan være å øke din trening og følge et sunt kosthold som inneholder protein. Begrens sukkerinntak. Ta en multivitamin supplement for å hjelpe kroppen din å takle stress. Få litt sol, som er en rik kilde til vitamin D. Prøv å følge en rutine for søvn for å unngå uro. Overall, holde deg sunn er det beste forsvar mot og kur for adrenal utmattelse.